Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lavam veikta operācija, jāizlaiž aptuveni sešas nedēļas

Krišs Upenieks

Lavam veikta operācija, jāizlaiž aptuveni sešas nedēļas
Lebrons Džeimss, Kevins Lavs un Kairijs Ērvings
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pagājušās sezonas čempionei Klīvlendas ''Cavaliers'' vienam no līderiem Kevinam Lavam veikta operācija, kuras dēļ spēka uzbrucējam būs jāizlaiž aptuveni nākamās sešas nedēļas.

Lavam Ņujorkā veikta ceļgala operācija, un šobrīd spēka uzbrucējam jāiziet rehabilitācijas kurss, un paredzams, ka basketbola laukumā Kevins atgriezīsies pēc sešām nedēļām, kas nozīmē, ka būs jāizlaiž arī 20. februārī paredzētā NBA ''Zvaigžņu spēle''. Iespējams, tas negaidīti pavērs ceļu latvietim Kristapam Porziņģim, taču ar oficiālu paziņojumu par to, kurš aizstās Lavu NBA klajā nav nākusi.

''Stulbi. Tāds vienkārši ir mūsu ceļš katru sezonu. Viens no mūsu vadošajiem spēlētājiem iedzīvojas savainojumā. Šī sezona šajā ziņā ir sliktākā no visām četrām. Jau tā tik ilgu laiku esam bez mūsu pamatsastāva spēlētāja Smita, bet tagad vēl arī ''All-Star'' līmeņa basketbolists izkrīt. Atliek tikai cerēt uz ātru un veiksmīgu atveseļošanos,'' tā izteicies ''Cavaliers'' līderis Lebrons Džeimss.

28 gadus vecais basketbolists šosezon vidēji guvis 20 punktus un savācis 11.1 atlēkušo bumbu mačā. ''Cavaliers'' galvenais treneris Tairons Lū atzīmējis, ka nevēlas sasteigt savainoto spēlētāju atgriešanos. Treneris ir pārliecināts, ka arī bez diviem pamatsastāva spēlētājiem komanda spēs uzlabot sniegumu, lai Lavam un Smitam nav jāsasteidz atgriešanās.

Izmantotie resursi:
NBA.com
Cleveland Cavaliers forward Kevin Love out 6...

  -4 [+] [-]

, 2017-02-15 08:29, pirms 8 gadiem
Drīzāk ieliks kādu no Spurs

  +4 [+] [-]

, 2017-02-15 08:36, pirms 8 gadiem
bigpupa rakstīja: Drīzāk ieliks kādu no Spurs
Laikam vēl neesi līdz galam pamodies. Spurs ir rietumu konferencē, bet Cavaliers un Knicks - austrumu. Viņu aizvietot var tikai un vienīgi austrumu konferences spēlētāji.