Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Zināju, ka man būs ierobežotas minūtes, tāpēc centos izdarīt maksimumu"

Rolands Eliņš

Porziņģis: "Zināju, ka man būs ierobežotas minūtes, tāpēc centos izdarīt maksimumu"
Kristaps Porziņģis pirms mača pret "Hornets". Foto: AFP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc savas sezonas pirmās spēles NBA Dalasas medijiem izteicās, ka svarīgākais mērķis (uzvara) ir piepildīts, taču pašam iejusties spēlē patraucēja apziņa, ka viņa spēles laiks ir ierobežots.

"Beidzot šis brīdis pienāca," pēc savas pirmās spēles šosezon sacīja Kristaps Porziņģis, kurš iepriekš nespēlēja, jo turpināja atgūties no rudenī veiktās meniska operācijas. "Biju daudz strādājis. Tā vienmēr ir laba sajūta, kad nonāc laukumā un tiec pie spēles laika."

Porziņģis nospēlēja 21 minūti un iemeta 16 punktus. Lai arī viņam nebija noteikts konkrēts minūšu ierobežojums, komandas treneris Riks Kārlails pieskatīja, lai Porziņģis laukumā nepavadītu pārāk ilgus spēles laika nogriežņus – nevienā ceturtdaļā Porziņģis nespēlēja vairāk par 6:17 minūtēm.

Pēc spēles latviešu uzbrucējs ar smaidu raksturoja savu spēles laiku: "Domāju, ka tas man īsti nepalīdzēja. Zināju, ka man būs ierobežots spēles laiks, tāpēc centos izdarīt maksimumu tajās minūtēs, kurās atrados laukumā. Un dažreiz nesanāk pieņemt pašus labākos lēmumus, kad esi jau apņēmies, ka spēlēsi agresīvi."

"Taču viss bija kārtībā. Tā ir daļa no atgriešanās procesa," turpināja Porziņģis. "Es vēlējos būt laukumā un spēlēt agresīvi visu laiku. Taču svarīgākais ir tas, ka jau pirmajā spēlē tiku pie uzvaras. Jau gaidu nākamo maču un ieiešanu ritmā, kad viss liksies vienkārši un būs atrasta komandas ķīmija. Tad arī mēs pacelsimies."

Porziņģa pirmo spēli šosezon atzinīgi novērtēja arī viņa komandas biedrs Luka Dončičs, sakot, ka priekš pirmās spēles Porziņģis parādījis lielisku sniegumu: "Viņš turpinās uzlabot sniegumu, un mums viņš laukumā ļoti vajadzīgs." Līdzīgi izteicās arī treneris Riks Kārlails: "Porziņģis, ņemot vērā apstākļus, nospēlēja īpaši labi. Viņš tuvākajā nākotnē spēlēs tikai vēl labāk, un tā ir uzmundrinoša situācija."

Kārlailam un "Mavericks" komandai labs Porziņģa sniegums būs vajadzīgs, jo no sastāva izkrituši vairāki rotācijas spēlētāji, un Kārlails atzina, ka Džošs Ričardsons, Dorians Finnijs-Smits, Džeilens Brunsons, Maksi Klebers un Dvaits Pauels, kuri iekļauti NBA veselības un drošības protokolā (Covid-19 karantīnā), laukumā varētu neatgriezties vēl labu laiciņu. "Nākamās 10-14 dienas mums būs liels izaicinājums," sacīja Kārlails, piedāvājot aptuveno laiku, kad gaidīt atpakaļ sastāvā minētos spēlētājus.

Izmantotie resursi:
https://www.dallasnews.com/sports/m...

     [+] [-]

, 2021-01-14 11:25, pirms 3 gadiem
Vienam no Brunsona,DFS un Jrich vajadzētu būt atpakaļ uz vienu no nākošajām divām spēlēm,jo visi pieci ieskaitot Maxi un Powelu nebija pozitīvi.

     [+] [-]

, 2021-01-14 13:56, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Vienam no Brunsona,DFS un Jrich vajadzētu būt atpakaļ uz vienu no nākošajām divām spēlēm,jo visi pieci ieskaitot Maxi un Powelu nebija pozitīvi.
Brunsonam tikai karantīna, 4 inficēti.

     [+] [-]

, 2021-01-14 16:53, pirms 3 gadiem
Nez, tas viņa stāsts ar ķipa apskādēto meitieti ir beidzies? Baigais klusums iestājies. Abas puses viena otru apsūdzēja, vrb par kaut ko vienojās??

     [+] [-]

, 2021-01-14 17:13, pirms 3 gadiem
šitāds defs bez 5 spēlētājiem un tādu robu sastāvā ir kaut kas skaists.. es labāk skatos kā čaļi kapā arī aizsardzībā, nekā bliežot tik trīņus kā karijs un defā neko nevar padarīt

     [+] [-]

, 2021-01-14 18:10, pirms 3 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Nez, tas viņa stāsts ar ķipa apskādēto meitieti ir beidzies? Baigais klusums iestājies. Abas puses viena otru apsūdzēja, vrb par kaut ko vienojās??
Stāsts beidzās pēc viņa publicēšanas,kad KP ir aizgājis uz FBI un ziņojis par naudas izspiešanu.Nu teorētiski viņš jau bija FBI pirms iznāca raksts,bet nu tas tā.Tā bāba jau esot to darījusi iepriekš.