Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Blazers" netiks sodīti par aicinājumu ignorēt Mailzu

Andrejs Siliņš

"Blazers" netiks sodīti par aicinājumu ignorēt Mailzu
Dariuss Mailzs
Foto: oregonlive.com

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vadība nolēmusi nekādā veidā nesodīt Portlendas "Trail Blazers" organizāciju, kas pirms kāda laika izsūtīja elektroniskā pasta vēstules pārējiem līgas klubiem ar lūgumu neparakstīt līgumu ar Dariusu Mailzu.

Pagājušajā nedēļā "Blazers" prezidents Lerijs Millers izsūtīja e-pasta vēstules pārējo 29 klubu vadībai, piedraudot ar tiesu darbiem ikvienai organizācijai, kas parakstīs līgumu ar Mailzu, tādējādi traucējot Portlendas kluba nākotnes algu griestiem.

Situācija ir tāda, ka, ja Mailzs nospēlēs vēl vienu spēli kādas komandas rindās, deviņi miljoni šosezon un nākamsezon, kāda ir spēlētāja līguma summa, "Blazers" nāksies maksāt "luksusa nodokli", ko maksā visi klubi, kas pārsnieguši algu griestus spēlētāju algās. Pie tam vasarā klubam būs par deviņiem miljoniem mazāk tērējamās naudas, ja tā atkal negrib pārsniegt algu griestus.

NBA vadība šobrīd pieņēmusi lēmumu šo lietu neaiztikt un "Blazers" nekādā veidā netiks sodīti par to, ka aicinājuši ignorēt spēlētāju. Arī Spēlētāju Asociācijas pārstāvji pagaidām ieņēmuši novērotāju statusu.

Pagājušās sezonas beigās Portlenda atlaida Mailzu, kuram bija ceļgalu savainojums, jo medicīniski konstatēja, ka basketbolists nav gatavs spēlēt. Pirmsseoznas pārbaudes spēlēs Mailzs izgāja laukumā sešos mačos Bostonas "Celtics" krekliņā, bet tika atskaitīts. Vēlāk basketbolists parakstīja līgumu ar Memfisas "Grizzlies", kur aizvadīja divas spēles un tika atlaists. 18 palikušos miljonus līgumā ar "Blazers" spēlētājam šobrīd izmaksā apdrošināšanas kompānija.

Izmantotie resursi:
espn.com
Associated Press

  +6 [+] [-]

, 2009-01-14 17:20, pirms 16 gadiem
haha! lai tik Blazers maksā un sačakarē savu spožo nākotni! iegrābās! atbalstu Dariusu!

  +3 [+] [-]

, 2009-01-14 18:36, pirms 16 gadiem
McRELE rakstīja: haha! lai tik Blazers maksā un sačakarē savu spožo nākotni! iegrābās! atbalstu Dariusu!
100 % piekrītu

  -3 [+] [-]

, 2009-01-14 20:17, pirms 16 gadiem
Lai darius nak uz eiropu ten vinu nečakarēs ka nba dazi klubi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-14 23:44, pirms 16 gadiem
6.speletajs rakstīja: nba par visu sodaa laikam!
neviens netika sodīts!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-15 09:48, pirms 16 gadiem
McRELE rakstīja: neviens netika sodīts!
Vinš domāja vispārīgi.

     [+] [-]

, 2009-01-15 16:01, pirms 16 gadiem
mjaaa...savdabīga situācija... bet patiesībā tas ir nožēlojami no Blazers puses, uzlikt kkādu murgainu veto spēlētājam, no kura paši atteikušies - galu galā tās ir kluba, nevis Mailza, vai vēl mazāk - pārējo klubu problēmas! vienīgi maz ticams, ka, ja kādam klubam Mailzs patiešām ievajadzētos, viņi pievērstu uzmanību šim paziņojumam! drīzāk pat ieriebtu un speciāli parakstītu līgumu, lai biški sašķobītu konkurenta iespējas variēt spēlētāju tirgū un algu ciparos!

     [+] [-]

, 2009-01-15 16:28, pirms 16 gadiem
Bija saliidzinaajums NBA apskatnieka rakststaa- tik pat labi ja 2010 James gribeetu meiniit komandu - Cleevlendas vadiiba vareetu suutiit visiem meilu, ka taa nedriikst neviens dariit jo Cliivlenda no taa cietiis finansiaalus zaudeejumus