Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Magic" vairs neplāno aizmainīt Hovardu

Andrejs Siliņš

"Magic" vairs neplāno aizmainīt Hovardu
Dvaits Hovards
Foto: AP/Scanpix

Izskatās, ka viena no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) superzvaigznēm Dvaits Hovards ir mainījis domas un vairs nevēlas pamest Orlando "Magic" vienību, jo tā apsolījusi varenajam centra spēlētājam uzlabot komandas sastāvu tā, lai "Magic" būtu reāla iespēja izcīnīt čempiontitulu.

Hovards jau pirms ilgāka laika paziņoja, ka pēc tam, kad beigsies spēlētāja līgums nākamvasar, jaunu kontraktu ar "Magic" centrs neplāno parakstīt. Tas, protams, lika sarosīties kluba vadībai, lai nepalaistu superzvaigzni prom par baltu velti, bet gan kaut ko iegūtu. Tas būtu iespējams ar maiņas darījuma palīdzību.

Pats basketbolists viņnedēļ lūdza klubam sākt pārrunas ar Ņūdžersijas "Nets", jo tieši šajā vienībā, kas pēc kāda laika pārcelsies uz Bruklinu, Hovards saskatīja savu nākotni. Šobrīd sarunas ir ieilgušas un galvenais iemesls tam ir tas, ka "Magic", acīmredzot,tomēr pārliecinājusi Hovardu, ka, arī paliekot Floridā, centram ir iespēja tikt pie čempiontitula.

To apliecina paša Hovarda citāts ESPN: "Es mīlu šo pilsētu. Nav nevienas citas vietas, kur es gribētu būt vairāk nekā šeit. Es tikai vēlos būt drošs, ka mums ir nepieciešamais, lai izcīnītu čempiontitulu. Esmu par izmaiņām. Ja arī klubs ir gatavs izmaiņām, kas nozīmē uzvaru, tad viņi var rēķināties ar mani."

Orlando organizācija šo lietu vēlas atrisināt veidā, kādā līdzīgā situācijā "Lakers" 2007. gadā tomēr spēja paturēt sastāvā Kobe Braientu. Lai arī Kobe bija pieprasījis maiņu, beigu beigās "Lakers" uzlaboja sastāvu tiktāl, lai atkal būtu ne tikai reāla titula pretendente, bet arī īpašniece (2009., 2010.). Pie tam Hovardu esot iedvesmojusi Dirka Novicka uzvara ar Dalasas "Mavericks" pagājušās sezonas finālā. Dirks NBA karjeras laikā pārstāvējis tikai Dalasas klubu, un beidzot šī lojalitāte atnesa čempiona laurus.

Viena no izmaiņām, ko vēlas Hovards, esot saspēles vadītāja pozīcijas uzlabošana. Hovards vēlējies, lai "Magic" paraksta līgumu ar Čonsiju Bilapsu, bet tagad jau zināms, ka tāds darījums neizdosies - Bilapss vienojies ar "Clippers".

"Nets" ir gatavi gaidīt līdz nedēļas beigām un, ja Hovards līdz tam laikam nebūs nonācis Ņūdžersijā, klubs meklēs citu papildinājumu piektā numura pozīcijā. Visticamāk, tas varētu būt brazīlietis Nene, kuram, starp citu, ir tas pats aģents, kurš pārstāv arī Hovarda intereses.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +7 [+] [-]

, 2011-12-13 16:34, pirms 13 gadiem
galvenais, lai Howards nenonāk Lakers, citādi tā jau būs izveidojusies par tādu kā NBA desmitgades tradīciju, ka Orlando ar 1.nr. nodraftē un izaudzē dominējošāko centru līgā, bet Lakers to noceļ... tiesa, man domāt, ka Šaks savulaik bija varenāks kā Howards tagad, bet tas ir tīri mans subjektīvais viedoklis.

  +9 [+] [-]

, 2011-12-13 16:37, pirms 13 gadiem
njaaa... ja hovards paliek orlando, tad lakers paliek pie sasistas siles

  +8 [+] [-]

, 2011-12-13 16:37, pirms 13 gadiem
Un uz ko tad tēmē Lakers, aizmainot Odomu?

  +4 [+] [-]

, 2011-12-13 16:37, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: galvenais, lai Howards nenonāk Lakers, citādi tā jau būs izveidojusies par tādu kā NBA desmitgades tradīciju, ka Orlando ar 1.nr. nodraftē un izaudzē dominējošāko centru līgā, bet Lakers to noceļ... tiesa, man domāt, ka Šaks savulaik bija varenāks kā Howards tagad, bet tas ir tīri mans subjektīvais viedoklis.
piekrītu Šaks bija varenāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-12-13 16:45, pirms 13 gadiem
Nūū un ko tagad domāt Lakers īpašniekiem par saviem menedžeriem, kuri ir atbildīgi par tradiem un sastāva komplektēšanu.. Jūsu darbs, ieguvāt Kapono, zaudējāt Odomu! Paldies.
Slēpts komentārs: 2nd

     [+] [-]

, 2011-12-13 16:52, pirms 13 gadiem
ja šo rakstu ir veidojis Siliņš, tad tas ir pielīdzināms viena tante teica...jau tekstā parādās: izskatās, visticamāk...pat ESPN nezina, kā ir patiesībā, tikai izdara pieņēmumus, bet sc.com gudrais siliņš zina visu!

  +2 [+] [-]

, 2011-12-13 16:54, pirms 13 gadiem
Lakers meklēs jaunu garo. Arī saspēlnieks vajadzīgs. Lai arī trijstūra uzbrukumā PG nav tik liela loma, tomēr pērnajā sezonā pēc produktivitātes PG pozīcija LAL bija zem visām normām.

LAL it kā esot teikuši, ka Pau un Bainamu pret DH12 nemainīšot, pat ja tāda iespēja būtu. Varbūt tukša muldēšana, bet tā viņi apgalvoja.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-13 16:55, pirms 13 gadiem
little_boo rakstīja: Nūū un ko tagad domāt Lakers īpašniekiem par saviem menedžeriem, kuri ir atbildīgi par tradiem un sastāva komplektēšanu.. Jūsu darbs, ieguvāt Kapono, zaudējāt Odomu! Paldies.
Nevar aizmirst pateikties arii Steernam

  -2 [+] [-]

, 2011-12-13 16:59, pirms 13 gadiem
Lakers galvenā šaize ir tas, ka viņi ir kā Bārklijs teica "veci un lēni". Aizsardzība, it sevišķi perimetra aizsardzība nebija līmenī. 0-4 pret DAL jau tomēr par kko liecina.

Tādēļ jau arī LAL gribēja jaunas asinis un tikt vaļā no pāris veterāniem. Un Kobem arī maiņa jau pamazām jāsāk meklēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-13 17:07, pirms 13 gadiem
Sīkumi ir svarīgi, tulkojot un atreferējot sīkumus apgūt ir sarežģīti. Noskatījos pāris entā pieejamās intervijas, kā jau teicu, sīkumi ir svarīgi

     [+] [-]

, 2011-12-13 17:14, pirms 13 gadiem
Veel jau nekas nav zinaams,shis ir viens neskaitaamajiem apgalvojumiem.Man liekas,ka vinju aizmainiis!

  +2 [+] [-]

, 2011-12-13 17:14, pirms 13 gadiem
little_boo rakstīja: Nūū un ko tagad domāt Lakers īpašniekiem par saviem menedžeriem, kuri ir atbildīgi par tradiem un sastāva komplektēšanu.. Jūsu darbs, ieguvāt Kapono, zaudējāt Odomu! Paldies.
Braunu jau arī palaida, kurš kopā ar Odomu reāli bija Leikeru galvenie vilcēji no soliņa.

  +2 [+] [-]

, 2011-12-13 17:23, pirms 13 gadiem
Sub Radiis rakstīja: Lakers meklēs jaunu garo. Arī saspēlnieks vajadzīgs. Lai arī trijstūra uzbrukumā PG nav tik liela loma, tomēr pērnajā sezonā pēc produktivitātes PG pozīcija LAL bija zem visām normām.

...
nebūs Leikeros vairs nekāda trijstūra, jo nav vairs lielā Fila!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-12-13 17:34, pirms 13 gadiem
Šaks bija savā rookie sezonā daudz labāks spēlētājs par Howardu savā labākajā sezonā! Šitos salīdzināt vispār nedrīkst. Howards spēlē pret ko mūsdienās? Vai nu pret 4.nr., kuri spiesti spēlēt C pozīcijā, ļoti zemas kvalitātes C vai traumētiem C, kāmēr Šaks spēlēja pret Robinsonu, Olajuwonu, Ewingu un citiem zvēriem. Howards tikai šosezon kaut cik ir iemācījies spēlēt uzbrukumā. Vienīgi Howards ir labāks aizsargs par Šaku, kaut gan nezinu kā Howards tiktu 90's un 2000.g. sākumā ar Hakeemu, Šaku, ja Howards pat nespēja apspēlēt Yao savstarpējās cīņās.
Howards ir labs, bet ir pārvērtēts, jo NBA ir milzīgs centru deficīts.

     [+] [-]

, 2011-12-13 17:54, pirms 13 gadiem
Es tākā drusku nesaprotu, priekš kam Ņūdžersijai pastiprinājumu zem groza? Lopezs ķipa tāds soliņa sildītājs vien ir? Tomēr viens no līgas perspektīvākajiem centriem.

     [+] [-]

, 2011-12-13 18:14, pirms 13 gadiem
Uz NOH
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-14 00:51, pirms 13 gadiem
Prime Time rakstīja: Hovards izteicies esot, ka vajag saspēles vadītāju. Ar nodomu visticamāk - CP3!
nu viņiem vagaj stabilu saspēles vadītāju,Nelsons vairāk ir eksplozīvais tips,kas var nodot kādā epizodē labu solo koncertu,bet tā vairāk skraida pa tukšo,ne jau tāpat saspēli laukumā vairāk veido Turkuoglu vadoties pa 3-punktu līniju