Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

2021. gada drafta pirmajam numuram Kaninghemam kājās traumas dēļ jāizlaiž vismaz nedēļa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

2021. gada drafta pirmajam numuram Kaninghemam kājās traumas dēļ jāizlaiž vismaz nedēļa
Keids Kaninghems. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Detroitas "Pistons" paziņojis, ka aizsargam Keidam Kaninghemam kreisās kājas apakšstilba savainojuma dēļ nāksies palikt malā vismaz nedēļu.

Aizvadītajā naktī Detroitas "Pistons" bez Keida Kaninghema ierindā savā laukumā ar 108:117 piekāpās Bostonas "Celtics". Pirms tam viņš izlaida arī zaudējumu pret Ņujorkas "Knicks".

Rezultatīvākajam aizsargam nāksies izlaist vēl vismaz trīs spēles, jo viņš sūdzējies par sāpēm kreisās kājas apakšstilbā. Pēc nedēļas sekos atkārtoti izmeklējumi un lēmums par atgriešanos laukumā.

Saspēles vadītājs, kurš 2021. gada draftā tika izvēlēts ar pirmo numuru, jaunās sezonas 12 mačos atzīmējies ar 19,9 punktiem, 6,2 atlēkušajām bumbām un 6,0 rezultatīvām piespēlēm, būdams rezultatīvākais "Pistons" rindās. Pagājušajā sezonā viņš iekrāja 17,4+5,5+5,6.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...