Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nedēļas labākie – trīs uzvaras izcīnījušie Jokičs un Heriss

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nedēļas labākie – trīs uzvaras izcīnījušie Jokičs un Heriss
Nikola Jokičs pret Kristapu Porziņģi
Foto:AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija par pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzinusi Denveras "Nuggets" centru Nikolu Jokiču un Detroitas "Pistons" uzbrucēju Tobiasu Herisu.

Denveras "Nuggets" pagājušajā nedēļā izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas, savā laukumā pieveicot Bruklinas "Nets", Orlando "Magic" un Oklahomsitijas "Thunder" basketbolistus. Visās spēlēs komanda pārsniedza 100 gūto punktu robežu, bet mazākais pārsvars uzvarā bija astoņi punkti.

Centrs Nikola Jokičs iemeta 22,7 punktus, savāca 13,3 atlēkušās bumbas un atdeva 5,7 rezultatīvas piespēles, tiekot atzīts par nedēļas labāko spēlētāju Rietumu konferencē. Pret Bruklinu viņš iemeta 41 punktu, savukārt pret Orlando pietrūka tikai viena rezultatīva piespēle līdz triple-double – 12 punkti, 17 atlēkušās bumbas un deviņas piespēles.

Tikmēr austrumos labākā spēlētāja gods ticis Tobiasam Herisam no Detroitas "Pistons", kurš arī palīdzēja komandai izcīnīt trīs uzvaras trīs spēlēs, vidēji iemetot 21,3 punktus un savācot 7,7 bumbas zem groziem. Turklāt tālmetienus Heriss realizēja ar 63,6% precizitāti.

Detroita tika galā ar Maiami "Heat", Atlantas "Hawks" un Indianas "Pacers". Heriss visās spēlēs iemeta vismaz četrus tālmetienus un savāca vismaz septiņas atlēkušās bumbas. "Pistons" visos dueļos iemeta vairāk par 110 punktiem.

Nedēļas MVP balvu ieguvēji 2017./18. gada sezonā

DatumsAustrumosRietumos
23.10J. Adetokunbo (Bucks)Dž. Hārdens (Rockets)
30.10V. Oladipo (Pacers)D. Kazinss (Pelicans)
6.11K. Porziņģis (Knicks)Dž. Hārdens (Rockets)
13.11T. Heriss (Pistons)N. Jokičs (Nuggets)