Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns par Bostonas līdzjutējiem: ''Viņi ir tik skaļi, ka paliek pretīgi''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Grīns par Bostonas līdzjutējiem: ''Viņi ir tik skaļi, ka paliek pretīgi''
Dreimonds Grīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērija tuvojas izskaņai. Sērijā līdz četrām uzvarām Bostonas ''Celtics'' un Goldensteitas ''Warriors'' pagaidām cīnās neizšķirti - 2-2. Galvenās cīņas gan vēl ir tikai priekšā, taču nepatiku pret ķeltu līdzjutējiem tikmēr izrādījis ''Warriors'' spēka uzbrucējs Dreimonds Grīns.

''Bostonas līdzjutēji ir skaļi. Pat pārāk skaļi. Tik skaļi, ka paliek pretīgi. Klīvlendas ''Cavaliers'' fani arī agrāk tādi bija, taču tagad uzskatu, ka Bostonas ''Celtics'' līdzjutēji ir pārņēmuši stafeti,'' sacīja Grīns.

Lai gan Grīns visu izslēgšanas spēļu posmu ir bijis pārliecināts par kareivju triumfu finālā, pagaidām tik viegli titulētajam klubam nesokas. Viņa pārstāvētā vienība visu sēriju ir bijusi iedzinējos un turpina dzīties pakaļ Bostonas klubam.

''Protams, ka tas ir pašsaprotami. Bostona cenšas tikt pie titula un līdzjutēji ar savu skaļumu spēlētājiem palīdz. Tāpēc es to varu cienīt un pēc sērijas beigām to turpināšu novērtēt. Kamēr sērija gan nav beigusies, visi zina manu nostāju,'' turpināja ''Warriors'' spēka uzbrucējs.

Grīns uzrāda individuāli sliktāko statistiku izslēgšanas spēlēs kopš 2012./2013. gada sezonas. 20 mačos viņš ir spējis izcelties ar 7.8 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām, 6.2 rezultatīvām piespēlēm, 1.1 pārtvertu bumbu un bloķētu metienu vidēji katrā no tiem. Līdz ar to arī nav nekāds brīnums, ka spēlētājam nepatīk Bostonas līdzjutēji, jo šķiet, ka viņi pamatīgi ietekmē sportista sniegumu.

Sērijas piektais mačs tiks aizvadīts naktī uz otrdienu, kad abas vienības tiksies Sanfrancisko. Spēles sākums plkst. 4:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/draymond-g...

  +3 [+] [-]

, 2022-06-13 19:47, pirms 2 gadiem
Grīns ir vienīgais iemesls, kāpēc nenovēlu titulu GSW...

  -2 [+] [-]

, 2022-06-13 20:26, pirms 2 gadiem
Ņuņņa