Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" vēlas "Pistons" līderi Bojanu Bogdanoviču un piedāvā trīs komandu maiņu

Agris Suveizda

"Lakers" vēlas "Pistons" līderi Bojanu Bogdanoviču un piedāvā trīs komandu maiņu
Bojans Bogdanovičs pret Lebronu Džeimsu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Losandželosas "Lakers" iepriekšējā naktī ar rezultātu 124:117 pārspēja Nacionālās basketbola asociācijas vājāko komandu Detroitas "Pistons", pārtraucot trīs neveiksmju sēriju un sagādājot mājiniekiem trešo neveiksmi pēc kārtas. Lebrons Džeimss guva 35 punktus, Entonijam Deivisam 34 punkti, 15 atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles, bet rezultatīvākais vīrs laukumā bija horvātu uzbrucējs Bojans Bogdanovičs, kurš "Pistons" kreklā izcēlās ar 38 punktiem.

Kā ziņo The Athletic, 30 gadus vecais Bogdanovičs, kurš ir ceļā uz NBA karjeras rezultatīvāko sezonu, ir Losandželosas "Lakers" vēlmju sarakstā. Losandželosas klubs pārrunās ar Detroitu ir piedāvājis naudas kompensāciju, aizsargātu drafta pirmās kārtas izvēli un trīs komandu darījumu ar Ņujorkas "Knicks", iesaistot arī Kemu Redišu un Evanu Furnjē. Losandželosa gan nav vienīgā, kura grib pārvilināt Bogdanoviču, - to vēlas vai puse līgas, taču NBA pastarīte "Pistons" pagaidām bijusi ļoti atturīga un citām komandām nav devusi mājienus, ka būtu gatava šķirties no sava nesenā jaunieguvuma.

Bogdanovičs septembrī maiņas darījumā tika iegūts no Jūtas "Jazz", rpetī dodot Kelliju Oliniku, Seibenu Lī un naudas kompensāciju, bet jau pavisam drīz viņš pagarināja līgumu uz divām sezonām par 39,1 miljonu ASV dolāru. Šosezon beidzas horvāta līdzšinējais četru gadu līgums par 73,1 miljonu. Bogdanovičs sācis 28 spēles un vidēji 30,9 minūtēs izcēlies ar 21,0 punktiem, būdams rezultatīvākais komandā, 3,6 atlēkušajām bumbām, 2,4 rezultatīvām piespēlēm un 2,4 kļūdām.

30 gadus vecais franču spēlētājs Furnjē, turpretī, aizvada vienu no sliktākajiem sezonas sākumiem karjerā, sācis septiņas no savām trīspadsmit spēlēm un vidēji 20,0 minūtēs ticis pie 6,9 punktiem, 2,1 atlēkušās bumbas, 1,7 rezultatīvām piespēlēm un 1,1 kļūdas. 23 gadus vecais uzbrucējs Redišs sācis astoņas no savām divdesmit spēlēm un vidēji 21,9 minūtēs guvis 8,4 punktus. 2019. gada drafta 10. numuram Redišam šī ir pēdējā sezona debitanta līgumā, bet Furnjē rit otrā sezona četru gadu līgumā par 73 miljoniem.

Ņujorkas "Knicks" ar bilanci 14-13 ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, Losandželosas "Lakers" ar 11-15 ir 12. vietā Rietumu konferencē, bet Detroitas "Pistons" ar 7-22 ir vājākā komanda līgā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/ShamsCharania/s...

     [+] [-]

, 2022-12-12 23:14, pirms 2 gadiem
Leikeriem būtu jāmaina projām visi tie pensionāri. Tanī vietā šie atkal plāno vienu savākt

     [+] [-]

, 2022-12-13 13:12, pirms 2 gadiem
Detroitā jābūt stulbiem, lai nepiekristu. Domāju 15.12 darījums notiks jau no rīta