Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" pārdošana beidzot oficiāla

"Warriors" pārdošana beidzot oficiāla
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" šodien oficiāli nomainījis īpašnieku. Beidzot apstiprināta vasarā veiktā kluba pārdošana jaunajiem īpašniekiem - Džo Leikobam un Pīteram Gjuberam.

Šodien beidzot oficiāli noslēgta "Warriors" kluba pārdošana jaunajiem īpašniekiem. Sešu cilvēku grupa ar galvenajām iesaistītajām pusēm - Džo Leikobu un Pīteru Gjuberu, kā arī vēl citi investori ir pilnībā pārņēmuši kontroli pār klubu. Darījuma oficiāla noslēgšana aizkavējās par vairāk kā mēnesi, jo sākotnēji "Warriors" jaunie īpašnieki cerēja tikt apstiprinātiem arī no NBA puses jau līdz sezonas sākumam. Tomēr process aizkavējās uz NBA klubu īpašnieku valde tikai tagad apstiprinājusi darījumu.

"Šis paziņojums ir bijis ļoti gaidīts. Kad process ir oficiāli noslēdzies, esmu uzvilkts un patīkami satraukts par iespēju ķerties klāt pie Goldensteitas "Warriors" stūres," sacījis Džo Leikobs. "Šī ir lieliska iespēja jaunajiem īpašniekiem, "Warriors" klubam un tā lieliskajiem faniem," arī priecīgs ir Pīters Gjubers.

Jau pagājušās sezonas otrajā pusē līdzšinējais "Warriors" īpašnieks Kriss Koens nolēma izlikt klubu pārdošanā, kad sākās viss process. Vienošanās par "Warriors" pārdošanu tika panākta 15. jūlijā, kad Goldensteitas komandas jaunie īpašnieki piekrita iegādāties klubu par vislielāko summu NBA vēsturē - 450 miljoniem ASV dolāru. Iepriekšējais "Warriors" īpašnieks Kriss Koens šo klubu 1994. gadā bija iegādājies par 119 miljoniem. 16 gadu laikā ar Koenu pie stūres "Warriors" tikai vienu reizi iekļuva "play-off" spēlēs.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-12 22:07, pirms 13 gadiem
Viniem veparis simt miljonus tur vaidzes ieguldit lai tur kas sanaktu par vismaz 80%

     [+] [-]

, 2010-11-12 22:17, pirms 13 gadiem
Nu ideja jau nebija slikta... Nogaidiija sezonas saakumu,kas tieshaam izdevaas un tagad paceljot klubam cenu gaidiis jaunos pirceejus!

     [+] [-]

, 2010-11-12 22:25, pirms 13 gadiem
karstgalvis rakstīja: Nakosgad parpirksu
Ja tu būtu gudrs, tad pirktu kādu basketbola klubu Ķīnā. Ķīna tagad ir jaunā Amerika.

     [+] [-]

, 2010-11-12 22:35, pirms 13 gadiem
Krokodils rakstīja: Ja tu būtu gudrs, tad pirktu kādu basketbola klubu Ķīnā. Ķīna tagad ir jaunā Amerika.
ja tu būtu gudrs, tad neatbildētu uz tizliem komentāriem

     [+] [-]

, 2010-11-12 23:18, pirms 13 gadiem
Arsens20 rakstīja: Viniem veparis simt miljonus tur vaidzes ieguldit lai tur kas sanaktu par vismaz 80%
Atmaksāsies. W's spēles ir bijušas vienas no apmeklētākajām.

     [+] [-]

, 2010-11-12 23:20, pirms 13 gadiem
Tu saki? rakstīja: Atmaksāsies. W's spēles ir bijušas vienas no apmeklētākajām.
Viņi jau nopirka,jo viņi paļubomu maksāja 30miljonus par to ,lai Arēna sauktos Oracle Arena...