Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Smārts: "Ja izkrīt kaut viens spēlētājs, uzvarēt ļoti grūti"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Smārts: "Ja izkrīt kaut viens spēlētājs, uzvarēt ļoti grūti"
Monta Eliss pret Brendonu Dženingsu
Foto: AP/Scanpix

Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Kīts Smārts pēc piedzīvotā zaudējuma viesos pret Milvoki "Bucks" (72:79) atzina, ka Deivida Lī trūkums bijis milzīgs. Tikmēr Latvijas centrs Andris Biedriņš maču aizvadījis ar aizdomām par smadzeņu satricinājumu.

Biedriņš, kurš aizmeta garām visus četrus metienus no spēles, kopumā nospēlēja 28 minūtes, tiesa bija spiests izlaist lielāku daļu trešās ceturtdaļas un pusi no pēdējās ceturtdaļas, jo aptuveni 14 minūtes viņš atradās komandas ārstu uzraudzībā – Andrim tika veiktas smadzeņu satricinājuma pārbaudes. Pagaidām nav informācijas par to, ka Biedriņam būtu nopietnas veselības problēmas.

"Ja mums nevar palīdzēt kaut viens spēlētājs, uzvarēt būs ļoti grūti," Deivida Lī trūkumu komentēja "Warriors" galvenais treneris Kīts Smārts.

Par no Ņujorkas pieaicinātā Lī nozīmi norādīja arī Dorels Raits: "Viņš bija Zvaigžņu spēles dalībnieks pagājušajā sezonā. Lī ir 20 punktu un 10 atlēkušu bumbu tipa spēlētājs. Viņam ir 80 miljonu vērts līgums... Deivids ir viens no šīs komandas svarīgākajiem spēlētājiem. Portams, ka mums viņa klātbūtne pietrūka. Visvairāk pietrūka viņa stingruma laukumā."

"Esam pabeiguši dažas skumjas spēles. Protams, neesmu priecīgs, taču jāiet uz priekšu. Atgriezīsimies mājās un centīsimies tur atkal gūt uzvaras," spriedelēja Monta Eliss.

Nākamais mačs "Warriors" pirmdien pret Detroitas "Pistons", kam 7. datumā tika zaudēts izbraukumā – 97:102.

Izmantotie resursi:
sfgate.com

     [+] [-]

, 2010-11-14 11:22, pirms 13 gadiem
Smadzeņu satricinājums? Kurā momentā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-14 11:58, pirms 13 gadiem
Arī Skailss var teikt ka pietrūka Reds komandai tā ka pa zvaigznei iztrūkums katrā komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-11-14 12:27, pirms 13 gadiem
izklausās smieklīgi.... NBA komanadai izkrīt viens čalis un viss.... Eirolīgas klubiem sastāvi tādā ziņā ir daudz līdzvērtīgāki, jo ja izkrīt viens labs, tomer soliņs pavilkt var. A Wariors tā vien šķiet ir 5nieks un pārejie truliķi!

     [+] [-]

, 2010-11-14 13:00, pirms 13 gadiem
izkrita ne tikai Lee, bet spēles beigās arī AB

     [+] [-]

, 2010-11-14 13:16, pirms 13 gadiem
Banzai rakstīja: izklausās smieklīgi.... NBA komanadai izkrīt viens čalis un viss.... Eirolīgas klubiem sastāvi tādā ziņā ir daudz līdzvērtīgāki, jo ja izkrīt viens labs, tomer soliņs pavilkt var. A Wariors tā vien šķiet ir 5nieks un pārejie truliķi!
Ne pa velti daudzi uzskata, ka Warriors ir viens vai pats sliktaakais solins liigaa. Ari dazhaam Eiroliigas komandaam, bez pamatpiecinieka ir gandriz tikai vieteejie vai diezgan viduveeji legionaari.

     [+] [-]

, 2010-11-14 13:49, pirms 13 gadiem
Diezgan jocīgi, ka vēl sezonu vai divas atpakaļ GSW skaitijās viens no progresīvākajiem soliņiem līgā! Un kas no tā ir atlicis tagad!?! Nellijam protams bija laiks pensijai, bet nu atrast un izvilkt ne no kurienes labus spēlētājus, tas bija apbrīnojami! Šobrīd tā bilde izskatās diezgan švaka ar soliņu. Eliss jau vairāk vai mazāk savus punktus sametīs, Lī arī stabili savus 20pt gūs, apmēram tāpat arī ar Kariju! Biedriņš vienmēr bijis atkarīgs punktu gūšanā no saspēles vadītāja un nav brīnums, ka labākā sezona bija tad, kad lieliskas piespēles saņēma no B.Deivisa un SJax. Tagad tādu gudru piespēlētāju komandā nav. Un ja vēl izkrīt kāds no pamatsastāva punktu guvējiem, tad īpaši lielu cerību uz uzvaru nav...

     [+] [-]

, 2010-11-14 14:25, pirms 13 gadiem
jap, izpārdeva savu talantīgo soliņu... nav vairs neviens labs priedes sildītājs

     [+] [-]

, 2010-11-14 14:29, pirms 13 gadiem
Detroitu paņemsim!!!