Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Timma pēc spēles pret "Cavaliers": "Jau sen zināju, ka spēlēšu Vasaras līgā"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Timma pēc spēles pret "Cavaliers": "Jau sen zināju, ka spēlēšu Vasaras līgā"
Latvijas izlases basketbolists Jānis Timma NBA Vasaras līgā (pa kreisi). Foto: AFP/Scanpix

Jānis Timma aizvadījis otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā. Pēc zaudējuma pret Klīvlendas "Cavaliers" Timmam bija iespēja piedalīties pēcspēles preses konferencē, kurā viņš atbildēja uz dažādiem žurnālistu jautājumiem. Latvietis atzina, ka šī viņam ir jauna pieredze, jo viņš nekad nav bijis komandas vecākais spēlētājs.

"Šodienas spēle bija nedaudz savādāka, bet no sākuma viss bija kārtībā," pēc spēles preses konferencē teica Jānis Timma, kurš savā otrajā Vasaras līgas spēlē atzīmējās ar astoņiem gūtajiem punktiem. "Kādā brīdī kaut kas notika, kaut kas apstājās. Centāmies atrast vieglus punktus, nepalīdzējām viens otram aizsardzībā – komandai parādījās tāds kā apjukums. Mums pazuda pārliecība par metieniem un nespējām atgūties. Labi, ka rītdien mums ir vēl viena spēle, cerams, ka man izdosies nepieļaut tās pašas kļūdas."

"Jau aizvadītās sezonas vidū zināju, ka vēlos spēlēt Vasaras līgā," turpināja latvietis. "Esmu patīkami satraukts. Mums ir lieliska komanda, lieliski spēlētāji, kas viens otram palīdz." Kāds žurnālists latvietim uzdevuma jautājumu, kā viņš jūtas, kad viņam apkārt ir tik daudz jauno spēlētāju, salīdzinot viņu ar Vasili Spanuli pieredzes ziņā. Timma atbildēja: "Jā, protams, ka man tas ir citādāk. Sākotnēji varētu šķist, ka man ir grūti. Nekad neesmu bijis vecākais spēlētājs komandā. Mums ir saprotoši spēlētāji, viņi ieklausās manī, uzklausa manu pieredzi, kuru esmu ieguvis Eiropā."

Cits žurnālists uzdevuma jautājumu, vai Timma izjūt nepieciešamību sevi pilnveidot, lai būtu spējīgs sacensties ar jaunajam un talantīgajiem, kas arī piedalās Vasaras līgā. "Grūti teikt," Timma iesāka. "Esmu šeit, lai spēlētu basketbolu, spēlētu spēli, ko mīlu. Vēlos labi pavadīt laiku laukumā. Neesmu šeit, lai kādam kaut ko pierādītu. Vēlos pierādīt tikai un vienīgi sev."


Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/magic/videos/ja...

     [+] [-]

, 2021-08-12 07:03, pirms 3 gadiem
Es mazliet nesaprotu kāpēc vins vai viņu nespēlē postā ?Tadu bulli pret puišeļiem ...Izmantotu viņu daudz savādāk .reāli dotības un meistarība ir lai arī nba būtu līderis ja ne viens no vismaz !!

  -1 [+] [-]

, 2021-08-12 07:07, pirms 3 gadiem
Respect Timmam, savu Eiropā sapelnījis, braukā ar lambo uz Summer league un spēlē er studentiem

  -3 [+] [-]

, 2021-08-12 07:24, pirms 3 gadiem
Timma lideris nba?..neko smiekligaku neesu dzirdejis..

  +5 [+] [-]

, 2021-08-12 07:37, pirms 3 gadiem
Čalis izbauda un tas ir forši!

  -2 [+] [-]

, 2021-08-12 07:52, pirms 3 gadiem
moz dabus minimalo ligumu un pasildis benki,tas tapat jau butu zbis. Kalnins jau pagajuso sezon teica,ka iespejams,loti iespejams,kad velviens latvietis tiks uz NBA,bet neatklaja vardu,moz runa gaja par Timmu?

  -1 [+] [-]

, 2021-08-12 07:59, pirms 3 gadiem
Timma runā, it kā jau būtu beidzis basketbolista karjeru un atbraucis vienkārši čiliņā uz Ameriku... Ko nozīmē:"Vēlos labi pavadīt laiku laukumā. Neesmu šeit, lai kādam kaut ko pierādītu."?
Baigi pašpārliecinoši to teikt čalim, kurš pusi sezonas bija bez kluba un vēl joprojām ir šajā statusā.

  -1 [+] [-]

, 2021-08-12 08:42, pirms 3 gadiem
Go0dFather rakstīja: moz dabus minimalo ligumu un pasildis benki,tas tapat jau butu zbis. Kalnins jau pagajuso sezon teica,ka iespejams,loti iespejams,kad velviens latvietis tiks uz NBA,bet neatklaja vardu,moz runa gaja par Timmu?
Tev aizmirsa, sukātāj, pajautāt! Nedomāju, ka tev ir kāds sakars ar viņa algu. Ej un salasi pudeles, tā būs Tava alga!

     [+] [-]

, 2021-08-12 08:55, pirms 3 gadiem
aivo50 rakstīja: Timma lideris nba?..neko smiekligaku neesu dzirdejis..
Nebiji dzirdējis? Tagad dzirdēji! Aivo pivo tokio!

  +1 [+] [-]

, 2021-08-12 09:20, pirms 3 gadiem
aivo50 rakstīja: Timma lideris nba?..neko smiekligaku neesu dzirdejis..
tak šitie skolnieki neapjēdz ko viņi runā

     [+] [-]

, 2021-08-12 09:41, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: Es mazliet nesaprotu kāpēc vins vai viņu nespēlē postā ?Tadu bulli pret puišeļiem ...Izmantotu viņu daudz savādāk .reāli dotības un meistarība ir lai arī nba būtu līderis ja ne viens no vismaz !!
Tieši tāpat domāju. Vienu caurgājienu pamanīju,bet tajā pusceļā atdeva bumbu uz ārējo spēlētāju

  +1 [+] [-]

, 2021-08-12 10:14, pirms 3 gadiem
Jo tā nav viņa loma. Zem groza ir jāatstāj vieta drafta numuriem ar lielāku krekliņu pārdošanas potenciālu.

     [+] [-]

, 2021-08-16 12:32, pirms 3 gadiem
DigitalLemon rakstīja: Timma runā, it kā jau būtu beidzis basketbolista karjeru un atbraucis vienkārši čiliņā uz Ameriku... Ko nozīmē:"Vēlos labi pavadīt laiku laukumā. Neesmu šeit, lai kādam kaut ko pierādītu."?
Baigi pašpārliecinoši to teikt čalim, kurš pusi sezonas bija bez kluba un vēl joprojām ir šajā statusā.
Piekrītu, mani arī šis teikums izbrīnīja. Tad jau Magic klubs arī pateiks - sorry, tu negribēji mums neko pierādīt, tāpēc mēs tevi neņemsim, jo tu neesi mums neko parādījis. Eiropā esi stārs? Sorry, mēs par to neko nezinām... Timmam būtu jāatcerās, ka šeit Amerikā viņš ir nobody. Turklāt vecs un bez potenciāla. Viņam jārāda sniegums uzreiz!