Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA turpmāk spēlētājus par tēlošanu sodīs ar tehniskajām piezīmēm

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

NBA turpmāk spēlētājus par tēlošanu sodīs ar tehniskajām piezīmēm
Markuss Smārts. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) valde apstiprinājusi, ka no 2023./2024. gada sezonas spēlētāji par tēlošanu tiks sodīti ar tehniskajām piezīmēm.

No nākamās NBA sezonas spēlētāji par tēlošanu saņems tehniskās piezīmes, pretinieku komandai pēc tām izpildot vienu soda metienu. Lai fiksētu tehnisko piezīmi par tēlošanu, mača arbitriem nebūs nekavējoties jāapstādina spēle. Pārkāpumu fiksēt varēs arī nākamajā situācijā, kad bumba nebūs spēlē.

Pagaidām šāds jauninājums būs spēkā tikai uz nākamo sezonu, to nodēvējot par izmēģinājuma periodu.

Tāpat izmaiņas gaidāmajā sezonā skars arī trenera izaicinājumu. Ja pirmais ''Coach's Challenge'' izrādīsies sekmīgs, komandu galvenie stratēģi tiks pie otrās iespējas izaicināt tiesneša lēmumu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBAPR/status/16...

     [+] [-]

, 2023-07-12 12:58, pirms gada
Spēle vēl uz pus stundu ievilksies, nemaz nerunājot par to ka pēc tajām tehniskajām spēlētāji vēl vairāk skraidīs pie tiesnešiem piekasīties.

     [+] [-]

, 2023-07-12 14:04, pirms gada
Pirmās divas trīs nedēļas svilps un tad atkal aizmirsis par tiem noteikumiem. Pagāšgad jau bija piemērs par Youngu un kā viņš ar pakaļu lec pretiniekos kad viņi no muguras skrien. Pasvilpa sezonas sākumā un tad klusums. To pašu varēja teikt par nestajām bumbām kur beigās vienam Pūlam svilpa viņam un tāpat par maz.

     [+] [-]

, 2023-07-12 14:05, pirms gada
Chris_Drury rakstīja: Spēle vēl uz pus stundu ievilksies, nemaz nerunājot par to ka pēc tajām tehniskajām spēlētāji vēl vairāk skraidīs pie tiesnešiem piekasīties.
Tas ir ļoti labi, es vēlētos lai nba spēles ietu ap 4 stundām, tā teikt alus, čipsi un normāls šovs! Jo šī brīža spēles man liekas ļoti par īsu!
Eirolīgu vispār murgs, paiet viena elpas vilcienā!

  +2 [+] [-]

, 2023-07-12 14:35, pirms gada
Tiešraidē vispār NBA nav skatāms, jo katrs minūtes pārtraukums ir drīzāk 5. min. reklāmu logs. Tikai ierakstā bez reklāmām tas viņu šovs ir baudāms.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-12 15:05, pirms gada
Nemazgājos rakstīja: Tas ir ļoti labi, es vēlētos lai nba spēles ietu ap 4 stundām, tā teikt alus, čipsi un normāls šovs! Jo šī brīža spēles man liekas ļoti par īsu!
Eirolīgu vispār murgs, paiet viena elpas vilcienā!

     [+] [-]

, 2023-07-12 15:38, pirms gada
Īsti neatceros kā beidzās pirmā tāda svilpe vasaras līgā. Tiesneši iedeva. Video neskatījās, bet patiesībā flops nebija. Ko tad tādā situācijā turpmāk darīs?

     [+] [-]

, 2023-07-12 21:27, pirms gada
Witcher rakstīja: Tiešraidē vispār NBA nav skatāms, jo katrs minūtes pārtraukums ir drīzāk 5. min. reklāmu logs. Tikai ierakstā bez reklāmām tas viņu šovs ir baudāms.
baudāmi tur ir tikai hailaiti