Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums atzīst, ka nevar samierināties ar zaudējumu finālā un to uztver kā motivāciju

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Teitums atzīst, ka nevar samierināties ar zaudējumu finālā un to uztver kā motivāciju
Džeisons Teitums. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Bostonas ''Celtics'' līderis Džeisons Teitums atklāja, ka joprojām nevar samierināties ar faktu, ka viņa komanda finālsērijā atzina Goldensteitas ''Warriors'' pārākumu.

''Tas prasīs daudz laika. Es joprojām par to domāju katru dienu. Visticamāk, domāšu par to līdz sezonas sākumam, vai brīdim, kad tiksim pie titula. Tā ir mana motivācija,'' sacīja Teitums.

Ķelti sešos mačos finālsērijā atzina kareivju pārākumu. Teitums izslēgšanas spēlēs uzrādīja solīdu statistiku, taču neaizvadīja tik labus mačus individuālā ziņā kā no viņa tika gaidīts.

Ja regulārajā sezonā viņš guva 26.9 punktus, savāca astoņas atlēkušās bumbas un atdeva 4.4 rezultatīvas piespēles vidēji spēlē, tad finālsērija tik spoža nebija. Sešos mačos tika gūti vidēji 21.5 punkti, savāktas 6.8 atlēkušās bumbas un atdotas septiņas rezultatīvas piespēles. Iepriekšējās ''play-off'' kārtās viņš izcēlās ar vismaz vidēji 25 punktiem spēlē.

''Tikai daži zina, cik grūti ir nonākt finālā. Un vēl mazāk zina, cik grūti ir tikt pāri faktam, ka esi zaudējis tajā. Jaunajā sezonā man ir jābūt vēl labākam, jo mūsu mērķis ir atgriezties finālā,'' turpināja 24 gadus vecais basketbolists.

''Celtics'' ambīcijas ir turpinājušas augt. Komandai starpsezonā pievienojās Malkolms Brogdons un Danilo Galināri, kas aizpildīja vairākus robus sastāvā. Bostona ir galvenā favorīte uz titulu nākamajā sezonā un ir gatava apliecināt šī statusa nopietnību.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/jayson-tat...

  -1 [+] [-]

, 2022-07-12 08:46, pirms 2 gadiem
Komanda ir laba Smart-Brown-Tatum-Horford-Wiliams- rezervē Brogdon-White-Wiliams-Galinari,būtu labi vēl aizmainītsl un dabūt centru ! Man ļoti patīk šī komanda būs interesanti pavērot! Vienīgi cik saprotu Celtic ir jauns treneris , bet bijušais treneris Steven kur viņš ir?

  +1 [+] [-]

, 2022-07-12 10:13, pirms 2 gadiem
Hallo? Sporta ekspertiņ#1 visu iepriekšējo sezonu treneris bija emeka udoh ja nekļudos,bet Breds Stevens pārņema GM. Pozīciju.

     [+] [-]

, 2022-07-12 10:42, pirms 2 gadiem
Paldies tā jau domāju

     [+] [-]

, 2022-07-12 16:05, pirms 2 gadiem
Bostona ir galvenā favorīte uz titulu nākamajā sezonā un ir gatava apliecināt šī statusa nopietnību.....

Šis ir kaut kāds fakts, vai autors savas domas šeit ietver ziņās?

     [+] [-]

, 2022-07-13 14:00, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Bostona ir galvenā favorīte uz titulu nākamajā sezonā un ir gatava apliecināt šī statusa nopietnību.....

Šis ir kaut kāds fakts, vai autors savas domas šeit ietver ziņās?
https://www.nbcsports.com/boston/ce...
https://www.boston.com/sports/bosto...
https://www.si.com/betting/2022/06/...