Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mejo apmierināts ar spēli

Andrejs Siliņš

Mejo apmierināts ar spēli
O.Dž. Mejo
Foto: AP

Pēc pirmās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) Lasvegasas vasaras līgas spēles šī gada drafta trešais numurs Memfisas "Grizzlies" uzbrucējs O. Dž. Mejo atzina, ka tā bijusi laba, bet joprojām ir, ko pilnveidot.

"Šī bija laba spēle," pēc uzvaras ar 88:75 pār Ņūorleānas "Hornets" sacīja Mejo. "Bet mēs vēl esam jauna komanda, mums ir daudz jaunu spēlētāju. Domāju, ka mūsu galvenais mērķis ir, vienmēr dodoties laukumā, kļūt arvien labākiem. Nav svarīgi, vai tas ir spēlē, vai arī tikai treniņā."

Mejo savā debijas spēlē guva 15 punktus, grozam uzbrūkot ar labu precizitātes procentu - 5/10 divpunktniekos, 1/2 tālmetienos un 4/5 soda metienos. Tāpat uzbrucēja kontā arī trīs atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, trīs pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, četras piezīmes. Tiesa, arī astoņas kļūdas.

Izmantotie resursi:
Associated Press

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-12 11:07, pirms 16 gadiem
Nju lab bet čalis cenšās

  +3 [+] [-]

, 2008-07-12 13:35, pirms 16 gadiem
Manuprāt pēc 5 gadiem Minesota nožēlos maiņu ar Mejo!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja