Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Lakers'' nākamais mērķis galvenā trenera amatam - ''Warriors'' asistents Atkinsons

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Lakers'' nākamais mērķis galvenā trenera amatam - ''Warriors'' asistents Atkinsons
Kenijs Atkinsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Lakers'' saņēmusi atļauju uz darba interviju izsaukt Goldensteitas ''Warriors'' trenera asistentu Keniju Atkinsonu, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Lai gan Atkinsons jau ir aizvadījis sarunas ar Šarlotes ''Hornets'', arī ''Lakers'' ir gatava veikt gājienu cīņā par viņa iegūšanu. Abas komandas cer, ka tieši viņš varētu būt risinājums viņu likstām, vadot komandu kā galvenais treneris.

Kenijs no 2016. līdz 2020. gadam bija Bruklinas ''Nets'' galvenais treneris. Pēcāk viņš vienu sezonu pavadīja Losandželosas ''Clippers'' kā trenera asistents, pēc kuras nonāca Goldensteitā.

Kamēr ''Warriors'' regulāro sezonu noslēdza ar 53 panākumiem 82 mačos un ieņēma trešo vietu Rietumu konferencē, ''Lakers'' pievīla praktiski visu savu fanu bāzi. Klubs tika vien pie 33 uzvarām 82 spēlēs un palika 11. vietā Rietumos, neiekļūstot izslēgšanas spēlēs.

     [+] [-]

, 2022-05-12 10:24, pirms 2 gadiem
Protams, ka Atkinsons ir lielisks trenneris, bet nu es viņa vietā neietu uz šo organizāciju patreiz. Nu vismaz būtu jāpaskatās, kāds ir sastāvs uz nākamo sezonu. Kamēr ir šitik draņķīgs sastāvs, nav jēgas sabeigt savu CV, labāk dzīvoties ar GSW pa play-offiem bez mega atbildības un lielām prožektoru agismām un vienmēr LAL visa vaina būs uz trenneri. Nu vismaz kamēr tur būs LBJ.

     [+] [-]

, 2022-05-12 19:52, pirms 2 gadiem
Tas būtu super! šis treneris ir pelnījis vēl vienu iespēju un LAL drīz tāpat būs jauniešu komanda