Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents atgriezīsies mačā pret ''Warriors'' naktī uz svētdienu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Durents atgriezīsies mačā pret ''Warriors'' naktī uz svētdienu
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' līderis Kevins Durents, visticamāk, atgriezīsies mačā pret Goldensteitas ''Warriors'' naktī uz svētdienu. Pirms nedēļas spēlē pret Toronto ''Raptors'' basketbolistam nācās pamest laukumu, jo Durents tika pasludināts kā kontaktpersona vienam kluba saslimušai personai ar Covid-19.

Kevins Durents pirms nedēļas nevarēja pabeigt maču pret Toronto “Raptors”, jo tika konstatēts, ka viņš bijis ar Covid-19 sasirguša “Nets” darbinieka kontaktpersona. Vēlāk noskaidrojies, ka Bruklinas zvaigzne darbinieka tiešā tuvumā - vienā automašīnā - atradies trīs reizes. Durentam bija jādodas septiņu dienu karantīnā un jāveic vairāki Covid-19 testi.

Bruklinas ''Nets'' galvenais treneris Stīvs Nešs apliecinājis, ka Durents atgriezīsies vienības rindās naktī uz svētdienu spēlē pret Goldensteitas ''Warriors''. Šajā laika posmā viens no līgas zvaigznēm izlaida trīs spēles, kuru laikā ''Nets'' piedzīvoja divus zaudējumus pret Detroitas ''Pistons'' un Filadelfijas ''76ers''.

Bruklinas ''Nets'', kas tiek uzskatīta par vienu no Austrumu konferences favorītēm, šobrīd ar 15 uzvarām 27 spēlēs atrodas trešajā vietā Austrumu konferencē. Durents šosezon laukumā devies 18 spēlēs, kuru laikā vidēji izcēlies ar 29.5 punktiem un 7.4 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kevin-dura...