Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Klubs uz vienu spēli diskvalificē masāžas pistoli laukumā izmetušo Dedmonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klubs uz vienu spēli diskvalificē masāžas pistoli laukumā izmetušo Dedmonu
Eriks Spolstra un Diveins Dedmons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" paziņojis par vienas spēles diskvalifikācijas piespriešanu centram Diveinam Dedmonam.

Saspringtajā uzvarā pret Oklahomsitijas "Thunder" (112:111) Diveins Dedmons bija neapmierināts ar nomainīšanu un sastrīdējās ar galveno treneri Eriku Spolstru. Pēc vārdu apmaiņas Maiami "Heat" rezerves centrs spēles laikā laukumā raidīja masāžas pistoli, par ko tiesneši viņu izmeta no mača.

"Heat" sastāvs savainojumu dēļ bija pamatīgi paplucināts, un pēc Dedmona izraidīšanas turpmākajās 33 minūtēs tika izmantoti tikai septiņi basketbolisti.

Klubs paziņojis par Dedmona diskvalificēšanu uz vienu spēli, un par šo periodu viņš nesaņems algu, tādējādi zaudējot 32,4 tūkstošus dolāru. Centrs nevarēs palīdzēt mājas spēlē pret Milvoki "Bucks". Toties sagaidāms, ka atpakaļ būs Bams Adebajo.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...