Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Suns" īpašnieks vēlas iegādāties slaveno Glāzgovas "Rangers"

Andrejs Siliņš

"Suns" īpašnieks vēlas iegādāties slaveno Glāzgovas "Rangers"
"Suns" īpašnieks Roberts Sarvers
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Fīniksas "Suns" īpašnieks Roberts Sarvers jau ilgāku laiku vēlas iegādāties slaveno skotu futbola klubu Glāzgovas "Rangers", taču 20 miljonu sterliņu mārciņu piedāvājumu skoti noraidījuši.

Sarvers, kuram "Suns" pieder jau kopš 2004. gada, pirms nedēļas izteica piedāvājumu iegādāties Glāzgovas "Rangers" par 18 miljoniem mārciņu. Šo piedāvājumu skoti noraidīja, bet Sarvers ir apņēmības pilns savu panākt un palielināja piedāvājumu vēl par diviem miljoniem. "Rangers" šobrīd ir finanšu plūsmas problēmas, kam nepieciešami 6,5 miljoni mārciņu, un Sarvers piedāvājis segt arī šos izdevumus. Tomēr arī šo piedāvājumu kluba pašreizējie īpašnieki nepieņēma.

2012. gadā klubu skāra nopietnas finanšu problēmas, kas lika "Rangers" atkrist uz Skotijas ceturto līgu pēc spēka. Pirmajā sezonā izdevās triumfēt. Pagājušajā sezonā glāzgovieši kļuva par trešās līgas čempioni, bet šosezon centīsies nodrošināt atgriešanos elitē.

Pagaidām pēc 20 nospēlētajām kārtām "Rangers" ar 41 punktu ieņem otro pozīciju tabulā. Visticamāk, līdz pirmajā vietā esošajai "Hearts" tikt neizdosies (abu starpā jau 13 punkti) un par vietu premjerlīgā nāksies cīnīties izslēgšanas spēļu turnīrā.

Pirms 142 gadiem dibinātais klubs ir veiksmīgākais skotu futbola klubs vēsturē. Tas izcīnījis 54 čempiontitulus, 33 Skotijas kausus un 27 Līgas kausus.

Izmantotie resursi:
BBC

  +3 [+] [-]

, 2015-01-12 13:40, pirms 9 gadiem
Tas butu super, atgrieztos normals Rangers- Celtics derbijs, ja ipasnieks tur savu piki iegrustu ieksa.

     [+] [-]

, 2015-01-12 23:10, pirms 9 gadiem
Tikai ne Jeņķiem,labāk lai šeihi pērk,tiem futbols vairāk pie sirds,jeņķiem interesē tikai bizness.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-13 16:05, pirms 9 gadiem
Ja pareizi sapratu to, kas rakstits BBC, tad pec Sarvera 2aa noraidita piedavajuma vinjsh interesi par iegadi vairs neizrada.. Vai ari ir kadi jaunumi sai lietaa?