Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fils Džeksons: "Vainojiet mani "Knicks" neveiksmēs"

Andrejs Siliņš

Fils Džeksons: "Vainojiet mani "Knicks" neveiksmēs"
Fils Džeksons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) sliktākās komandas Ņujorkas "Knicks" kluba prezidents Fils Džeksons uzņēmies vainu komandas neveiksmēs - "Knicks" izcīnījusi tikai piecas uzvaras un ieņem pēdējo vietu līgā.

Pavasarī Džeksons noslēdza līgumu ar "Knicks", lai turpmāk veiktu kluba prezidenta pienākumus, atbildot par visām ar basketbolu saistītajām operācijām. Starpsezonā Džeksons spēja pierunāt Karmelo Entoniju noslēgt jaunu līgumu ar klubu, tomēr nemācēja pierunāt pievienoties komandai kādu citu līgas superzvaigzni.

Komanda sezonu aizvada briesmīgi - izcīnītas tikai piecas uzvaras 41 spēlē, kas ir pati sliktākā bilance visā līgā. "Šī ir mana vaina, uzņemos par to atbildību," sacīja 69 gadus vecais Džeksons, kurš savulaik (1970, 1973) "Knicks" rindās izcīnīja divus čempiontitulus kā spēlētājs. "Skaidrs, ka es nepaveicu pareizu darbu, izvēloties puišus, kas šeit spēlēs. Daudz kas jau bija iekalts akmenī, jo puišiem bija garantētie līgumi. Tomēr, liekot noprast līdzjutējiem, ka mums ir komanda, kas var iekļūt izslēgšanas spēlēs, es kļūdījos."

"Tagad jāuzņemas atbildība un jādodas tālāk. Jādara tā, lai viss izdotos, un tas attiecas arī uz mani," sacīja Džeksons, kuram kā trenerim ir 11 izcīnīti NBA čempiontituli. "Tagad man jāpaveic darbs, ko man uzticēja, šeit ierodoties." Līgumu ar "Knicks" pagājušā gada pavasarī Džeksons pēc garām sarunām noslēdza uz pieciem gadiem par 60 miljoniem dolāru.

"Knicks", kas piedzīvojusi jau 15 zaudējumus pēc kārtas, mēģinās atgūties naktī uz piektdienu, kad izbraukumā tiksies ar Milvoki "Bucks".

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2015-01-12 10:00, pirms 9 gadiem
Pirms Fila,jau NYK bija ielaista pilniga bedre ar Amare un Barnjani ligumiem.Lielakais WTF tomer bija tas Barnjani ligums.Tika jau nemts,ka traumatisks un piedevam pietiekosi liels ligums tika vinam iedots.Pienesums komandai uzbrukuma bez Melo praktiski 0.Starpsezona faktiski bus LOTI smaga,jo ir daudz ta teikt augstaka labuma speletaji@market,bet vini jau parstav solidas komandas,un faktiski vina lielakoties palik pasreizejas komandas.Ta ka Filam nebus nekads vieglais darbs starpsezona,jo treidot jau ar nav ko

  -1 [+] [-]

, 2015-01-12 10:08, pirms 9 gadiem
Just sell Melo and sign Andrew "Dre" Beedrins!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-12 10:37, pirms 9 gadiem
Neslikta alga Filam

  -1 [+] [-]

, 2015-01-12 11:35, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Neslikta alga Filam
Nauda ir, prātu nevajag - tas par Knicks organizāciju kopumā. Džeksons, Melo, Amare, Barnjānī.. miskastē izmesta nauda.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-12 11:58, pirms 9 gadiem
Bet bija brīdis, kad Melo, Amare Šumperts bija veseli, Smits ar bija uz strīpas. Bet tāpat viņiem negāja. Sastāvs ne sliktāks kā Lakers, bet tāpat nevarēja uzvarēt. Vai tiešām Džeksons pie visa vainīgs? Un Fišers kā jauniņai treneris?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-12 12:38, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pirms Fila,jau NYK bija ielaista pilniga bedre ar Amare un Barnjani ligumiem.Lielakais WTF tomer bija tas Barnjani ligums.Tika jau nemts,ka traumatisks un piedevam pietiekosi liels ligums tika vinam iedots.Pienesums komandai uzbrukuma bez Melo praktiski 0.Starpsezona faktiski bus LOTI smaga,jo ir daudz ta teikt augstaka labuma speletaji@market,bet vini jau parstav solidas komandas,un faktiski vina lielakoties palik pasreizejas komandas.Ta ka Filam nebus nekads vieglais darbs starpsezona,jo treidot jau ar nav ko
Kko nedaudz nejauc? Pirmkārt NYK nenoslēdza ar Barnjānī līgumu. Tas ir tas viņa lielais līgums, kuru viņš parakstīja vēl spēlējot Toronto vienībā. Vnk veicot treidu NYK dabūja Barnjānī ar visu lielo līgumu, bet NYK nekad nav parakstījusi ar viņu līgumu kā free agent

     [+] [-]

, 2015-01-12 13:42, pirms 9 gadiem
Man kaa Knicks fanam ir kauns par komandas sniegumu!Saprotot,ka shi sezona jau ir norakstita Filam bus jaieliek smags darbs starpsezonaa!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-12 21:42, pirms 9 gadiem
Zini ko Fil Džekson - tu esi pie visa vainīgs