Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" atlaiž tieši pēc Porziņģa draftēto Hezoņu

Rolands Eliņš

"Grizzlies" atlaiž tieši pēc Porziņģa draftēto Hezoņu
Kristaps Porziņģis šovasar spēlē pret Mario Hezoņu. Foto: AFP/Scanpix

NBA klubs Memfisas "Grizzlies" šovakar no sava sastāva oficiāli atbrīvojis Mario Hezoņu, Horvātijas uzbrucēju, par kuru interesējas vairākas citas komandas.

Mario Hezoņa "Grizzlies" klubā nonāca drafta vakarā, kad tika veikts trīs komandu darījums, līdz ar kuru Eness Kanters no Bostonas nonāca Portlendā. Hezoņa iepriekš pārstāvēja "Trail Blazers", bet maiņas darījumā tika nosūtīts uz Memfisu.

"Grizzlies" sastāvā šosezon gan viņam vieta netika prognozēta, un Hezoņa ar klubu vienojās, ka nemaz neieradīsies uz treniņnometni. Šovakar viņa atlaišana noformēta oficiāli, un Hezoņa tagad var uzklausīt citu klubu piedāvājumus. Kā vēsta "The Athletic", ieinteresētas būs vairākas komandas.

25 gadus vecais Hezoņa aizvadītajā sezonā piedalījās 53 spēlēs, kurās vidēji laukumā pavadīja 16.4 minūtes un guva 4.8 punktus, palīdzot Portlendai iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Hezoņa NBA nospēlējis piecas sezonas, 330 spēlēs vidēji gūstot 6.9 punktus. Viņa karjera neizvērtās tik spoža kā bija cerējusi Orlando "Magic", pirms pieciem gadiem viņu draftējot ar piekto numuru, tieši aiz Kristapa Porziņģa.

Izmantotie resursi:
https://www.thescore.com/news/2068411

     [+] [-]

, 2020-12-12 01:08, pirms 4 gadiem
Domāju vel viss priekšā, tagad tikai pareizo komandu,piekrītu ka iederētos Denverā

     [+] [-]

, 2020-12-12 12:04, pirms 4 gadiem
Mario Hezoņa..

Kāpēc ne Marijo Hezoņa?

Vārdu netulkos, bet uzvārdu tulkos?