Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

No Bostonas aizmainītais centrs Viljamss savainojuma dēļ šosezon vairs nespēlēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

No Bostonas aizmainītais centrs Viljamss savainojuma dēļ šosezon vairs nespēlēs
Roberts Viljamss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Portlendas "Trail Blazers" piektdien paziņoja, ka centram Robertam Viljamsam ceļgala savainojuma dēļ sezona ir noslēgusies.

Roberts Viljamss iepriekšējās piecas sezonas pārstāvēja Bostonas "Celtics" un izcēlās ar stabilu aizsardzību, 2021./22. gada sezonas noslēgumā tiekot iekļauts sezonas otrajā simboliskajā aizsardzības pieciniekā. Šovasar 26 gadus vecais basketbolists bija iesaistīts Drū Holideja darījumā un pārcēlās uz Portlendas "Trail Blazers".

Svētdien piedzīvotajā zaudējumā pret Memfisas "Grizzlies" centrs iedzīvojās smagā savainojumā, ciešot labā ceļgala bļodiņai un saitēm. Ātri kļuva skaidrs, ka būs nepieciešama operācija, bet tagad zināms, ka Viljamss šajā sezonā laukumā vairs nedosies. Sagaidāms, ka viņš būs gatavs nākamās sezonas sākumam.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...