Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

No ''Celtics'' aizmainītais Viljamss traumas dēļ nespēlēs ilgāku laiku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

No ''Celtics'' aizmainītais Viljamss traumas dēļ nespēlēs ilgāku laiku
Roberts Viljamss. Foto: AFP/Scanpix

ESPN ziņo, ka nozīmīgu laiku bez Roberta Viljamsa nāksies spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Portlendas ''TrailBlazers''. Viljamss svētdien mačā pret Memfisas ''Grizzlies'' iedzīvojies kājas savainojumā un viņam būs nepieciešama operācija.

Šajā starpsezonā no Bostonas ''Celtics'' uz Portlendas ''TrailBlazers'' aizmainītais Roberts Viljamss savainojuma dēļ nespēlēs ilgākā laika periodā, vēsta ESPN. Viņam būs nepieciešama labās kājas operācija. Dakteri vēl cenšas saprast, kāda veida operācija tiks veikta un cik ilgs būs rehabilitācijas laiks pēc tās.

Savainojumā Viljamss iedzīvojās svētdien aizvadītajā mačā pret Memfisas ''Grizzlies''. Pirmajās sešās spēlēs ''TrailBlazers'' kreklā viņš bija guvis vidēji 6.8 punktus un izcīnījis 6.3 atlēkušās bumbas zem groziem. Laukumā viņš pārsvarā veidoja garo spēlētāju duetu ar Deandri Eitonu, kurš uz Portlendu arī nonāca šajā vasarā maiņas darījumā.

Viljamss, kurš no 2018. gadam līdz pagājušajai sezonai pārstāvēja Bostonas ''Celtics'', pēdējos gados vājājušas traumas. 2022. gada martā viņš guva meniska traumu, bet pagājušās sezonas sākumu izlaida pēc veiktas operācijas kreisajā kājā.

215 karjeras NBA regulārā turnīra spēlēs Viljamss guvis 7.3 punktus, izcīnījis 6.9 atlēkušās bumbas un atdevis 1.4 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-11-07 17:16, pirms 9 mēnešiem
Deandri Eitonu 🤣🤣🤣 mīļais autor, neesmu latviešu valodas eksperts, bet esmu vairāk nekā pārliecināts, ka vārds Deandre nelokās... DeAndris Eitons)

     [+] [-]

, 2023-11-08 08:41, pirms 9 mēnešiem
basketrulz13 rakstīja: Deandri Eitonu 🤣🤣🤣 mīļais autor, neesmu latviešu valodas eksperts, bet esmu vairāk nekā pārliecināts, ka vārds Deandre nelokās... DeAndris Eitons)
Man sanāk Rūsiņš Didrihsons