Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lins joprojām negatavs, Novickim iespējama operācija

Andrejs Siliņš

Lins joprojām negatavs, Novickim iespējama operācija
Dirks Novickis pēc mača Berlīnē
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" superzvaigzne Dirks Novickis "NBA Europe Live" tūres laikā labajā ceļgalā sajutis sāpes un pastāv iespēja, ka pieredzējušajam uzbrucējam nāksies veikt operāciju. Tikmēr Ņujorkas "Knicks" sensācija Džeremijs Lins, kurš turpmāk pārstāvēs Hjūstonas "Rockets", atzinis, ka joprojām nav par simt procentiem atguvies no savainojuma.

Dalasas komandai Eiropas tūres laikā bija cīņas Berlīnē un Barselonā, bet jau pēc pirmās no tām savā dzimtenē Novickis sajutis asas sāpes labajā ceļgalā. Šī iemesla dēļ spēka uzbrucējs nepiedalījās mačā pret "Barcelona", kad "Mavs" piedzīvoja zaudējumu. "Jo ilgāk gaidīsim, jo ļaunāk kļūs. Ja kaut kas ir jādara, tad labāk to darīt pēc iespējas ātrāk," Novickis ir gatavs ļauties skalpelim nepieciešamības gadījumā.

"Pagaidām ceram, ka tā ir pārejoša lieta. Ja atpūtināšu [savainoto celi] kādu nedēļu, tad zināsim labāk, kas notiek un kas jādara turpmāk," pagaidām gan vāciešu uzbrucējs, kurš aizveda "Mavericks" 2011. gadā līdz čempiontitulam, vēlas nogaidīt. Pirmo reizi celis iesāpējies jau treniņnometnes sākumā septembra beigās. "Nedaudz jutu jau tad, kad sākām treniņus, bet pēdējās dienās sāpes palielinājušās."

Džeremijs Lins tikmēr joprojām nav atguvies no marta beigās gūtā ceļgala savainojuma. Pēc meniska operācijas veikšanas martā Lins atkopies ļoti lēnām un pacietīgi, taču joprojām basketbolists jūtot ceļgalu. "Mans ātrums, eksplozivitāte un veiklība joprojām nav atgriezusies [tajā līmenī, kāda tā bija]," Lins joprojām cenšas saprast, kādas bija sajūtas pirms operācijas. Pirmssezonā Lins, visticamāk, spēlēs ierobežotu laiku ar mērķi būt pilnībā gatavs sezonas sākumam.

Izmantotie resursi:
Dallas Morning News
Houston Chronicle

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-12 07:31, pirms 12 gadiem
Lins vienkārši ir baigi satraucies, tas savainojums viņam jau sen vairs netraucē.
Viņš zin, ka tagad no viņa gaida 20 punktus un 5 piespēles vidēji spēlē