Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" ĢM Pelinka: "Vestbruka pievienošana ir solis tuvāk 18. titulam"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Lakers" ĢM Pelinka: "Vestbruka pievienošana ir solis tuvāk 18. titulam"
"Lakers" saspēles vadītājs Rasels Vestbruks preses konferencē "Staples Center" arēnā. Foto: Zumapress/Scanpix

Losandželosā, "Staples Center" arēnā, aizvadītajā naktī notika oficiālā Rasela Vestbruka preses konference, kurā piedalījās arī komandas ģenerālmenedžeris Robs Pelinka un komandas galvenais treneris Frenks Vogels. Vestbruks atzina, ka ir laimīgs par pievienošanos komandai un to, ka centīsies atvieglot Lebrona Džeimsa darbu laukumā. Pelinka izcēla, ka Vestbruka pievienošana ir svarīgs solis pretī tam, lai "Lakers" tiktu pie čempiontitula.

"Esmu dzimis Losandželosā un vienmēr esmu domājis par to, ka lieliski būtu spēlēt mājās," preses konferencē "Staples Center" arēnā teica Losandželosas "Lakers" jaunieguvums Rasels Vestbruks. "Šī doma vienmēr bijusi manā prātā. Vienmēr domāju, ka varbūt kādu dienu.. Tomēr regulāri šīs domas pazuda un piezagās citas domas – laikam jau tas nekad nenotiks."

Karjeras laikā Vestbruks pārstāvējis trīs komandas – karjeras lielāko daļu viņš bija Oklahomsitijas "Thunder" vilcējspēks, tad nonāca Hjūstonas "Rockets" vienībā pie Džeimsa Hārdena, bet aizvadīto sezonu triple-double mašīna aizvadīja Vašingtonas "Wizards" sastāvā, spēlējot kopā ar Latvijas izlases spēlētāju Dāvi Bertānu.

"Mani pārņem sirreālas sajūtas," turpināja Longbīčā uzaugušais basketbolists. "Domāju, ka vēl neesmu šo visu aptvēris. Esmu no Losandželosas, uzaugot šeit, man bija iespēja vērot čempionu parādes pilsētā. Vienmēr centos uz tām tikt. Nācās pat kavēt skolu, lai tās redzētu. Esmu vienmēr bijis "Lakers" fans, un interesanti ir tas, ka aplis šobrīd ir noslēdzies šādi – varēšu spēlēt "Lakers" kreklā."

"Vesbtuka iegūšana bija agresīvs solis, tā bija iespēja, kas mums paver labas iespējas uz 18. titula izcīnīšanu," teica Robs Pelinka, kas ir "Lakers" ģenerālmenedžeris. "Tā bija lieliska iespēja uzlabot mūsu komandu." Vestbruks arī atzina, ka viņš ar Kobe Braientu, "Lakers" leģendu, bija labi draugi. Bijušais Braienta aģents bija Pelinka, kurš atklāja, ko Braients domāja par Vestbruku: "Viņš [Vestbruks] bija Kobes sarakstā. Basketbolistu sarakstā, kuriem bija līdzīga mentalitāte kā viņam ["Mamba Mentality"]."

Vestbruks slavēja arī Lebronu Džeimsu: "Džeimss ir viens no labākajiem spēlētājiem, kādi jebkad spēlējuši basketbolu. Es pievienojos čempiontitula līmeņa komandai, mans darbs ir padarīt Lebrona darbu vieglāku. Es atradīšu veidus, kā to izdarīt."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2021-08-11 08:59, pirms 3 gadiem
Kā tad. Pasakā čalis dzīvo.

  -2 [+] [-]

, 2021-08-11 09:08, pirms 3 gadiem
TIešī pretēji tas ir solis tālāk no titula!!

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:15, pirms 3 gadiem
Kā abi komentētāji aprausies....

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:28, pirms 3 gadiem
mērķis būs - statistikas rekordi LAKERoS...

     [+] [-]

, 2021-08-11 10:47, pirms 3 gadiem
Nezinu, kāds ir Lakers mērķis (ne jau uzvara. Ar 5 spēlētājiem uzvarai nepietiek), bet Rasela mērķis ir vidējais tripledouble sezonā katrā NBA komandā
Tas ir neticams sasniegums, kurš ir krietni vairāk vērts par 10 čempionu gredzeniem