Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dragičs atvainojas "Raptors" faniem, viņa sacītais tika izrauts no konteksta

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Dragičs atvainojas "Raptors" faniem, viņa sacītais tika izrauts no konteksta
Gorans Dragičs. Foto: AFP / Scanpix

Nedēļas sākumā sociālajos tīklos tika publicēts video, kurā 35 gadus vecais slovēnis Gorans Dragičs, kuru Maiami "Heat" iesaistīja Kaila Laurija "sign-and-trade" maiņas darījumā, atklāja, ka viņam ir augstākas ambīcijas, visticamāk, ar to domājot cīnīšanos par titulu. Dragičs atvainojies atbalstītājiem, norādot, ka viņa sacītais tika izrauts no konteksta.

"Vēlos atvainoties Toronto "Raptors" atbalstītājiem," savu vainu par pateikto centās izpirkt slovēnis Gorans Dragičs. "Es ne tā izteicos. Es zinu, ka atbalstītāji mīl savu komandu. Tiem būtu jābūt lepniem, jo tā ir viena no labākajām organizācijām NBA. Tā ir spējusi izcīnīt čempiontitulu. Manis teiktais tika pasniegts nepareizi."

35 gadus vecais saspēles vadītājs turpināja: "Es biju pilsētas centrā, pie manis pienāca žurnālists un man tika vaicāts par Toronto. Manu sacīto nepareizi pasniedza. Es viņam teicu, ka septiņus gadus esmu pavadījis Maiami, ka tas ir mans vēlamais galamērķis. Tur dzīvo mana ģimene, tur man ir viss, salīdzinot ar Toronto. Es mīlu basketbolu, man patīk spēlēt un es to darīšu ar 100% atdevi, lai kura komanda tā arī būtu. Šobrīd esmu "Raptors" spēlētājs – tā šobrīd ir mana prioritāte."

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/08/1...

  +2 [+] [-]

, 2021-08-11 12:52, pirms 3 gadiem
Pēc šī rodas sajūta, ka Dragičs nav sevišķi gudrs. Ja pienāk uz ielas žurnalists un kko jautā, tad, manuprāt, profesionālam sportistam ir jābūt kaut kādām totalām, standarta frāzēm ko atbildēt uz jebkuru jautājumu, jebkurā diennakts laikā un kondīcijā, aļa - skaista pilsēta, lieliski fani, mīlu šo spēli, spēlēsu cik labi vien spēšu. Bet nu tagad - ķipa pateicis, superzvaigzne ieradusies laukos, kur viņa augstībai ir par zemu līmenītis... un tagad vēl pilnīgi murgains attaisnojums. Ļoti neprofesionāli!

     [+] [-]

, 2021-08-11 13:09, pirms 3 gadiem
Saprata pēc tādiem izteiciecien,ka Raptors prikola pēc viņu netreidos vai neizpirks

  +1 [+] [-]

, 2021-08-11 13:50, pirms 3 gadiem
Kaarteejais apliecinaajums eiropieshiem, ka arii savaas maajas un savaa valodaa jaadomaa, ko saka. Muusdienaas visiem ir pieeja visam. Taapeec ljoti pateikt patik Sporta Studijas intervija ar KP.

     [+] [-]

, 2021-08-11 19:13, pirms 3 gadiem
Tādi tie slovēņi ir! Atsaldētli!