Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Greindžera spēlēšana PČ uz jautājuma zīmes

Greindžera spēlēšana PČ uz jautājuma zīmes
Denijs Greindžers
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas spēlētājs Denijs Greindžers guvis pirksta traumu ASV izlases treniņnometnes laikā.

Otrdien ASV izlase atsāka gatavoties pasaules čempionātam un jau pirmajā treniņā pirksta savainojumu guva Indiānas "Pacers” vieglais uzbrucējs Denijs Grendžers. Kādā no treniņa epizodēm spēlējot aizsardzībā, Greindžers centies izcīnīt atlēkušo bumbu, taču satriecis labās rokas zeltneša pirkstu pret groza stīpas apakšdaļu. Līdzīgā veidā pirksta traumu guva arī Goldensteitas "Warriors” jaunieguvums Deivids Lī, kuram bez basketbola jāiztiek četras līdz sešas nedēļas

Lielāka skaidrība par Greindžera traumu būs pēc detalizētākas izmeklēšanas. ASV izlases galvenā trenera Maika Križevska plānus krietni pabojājušas traumas, jo bez Lī treniņnometni bija spiesti pamest arī Amarē Stadamairs un Brūks Lopezs. Izlases direktors Džerijs Kalandželo cer, ka Greindžera trauma nebūs tik nopietna, lai liegtu viņam piedalīties pasaules čempionātā, kas risināsies no 28. augusta līdz 12. septembrim Turcijā.

Aizvadītajā sezonā 62 spēlēs Indianas "Pacers” uzbrukuma līderis guva 24,1 punktu vidēji spēlē, būdams astotais rezultatīvākais spēlētājs visā līgā.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +3 [+] [-]

, 2010-08-11 01:50, pirms 14 gadiem
USA kalibrs uzbrukumā, tiešām ceru, ka viss būs labi, tā būs, tiešām līderis šinī sastāvā..(:

  +2 [+] [-]

, 2010-08-11 02:07, pirms 14 gadiem
Patriciņš rakstīja: USA kalibrs uzbrukumā, tiešām ceru, ka viss būs labi, tā būs, tiešām līderis šinī sastāvā..(:
Viņa tiešais konkurents uz SF vietu starta pieciniekā ir Kevins Durants, tā kā ļoti iespējams Grendžram būtu jābūt bench playeram!

  +3 [+] [-]

, 2010-08-11 11:25, pirms 14 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: Viņa tiešais konkurents uz SF vietu starta pieciniekā ir Kevins Durants, tā kā ļoti iespējams Grendžram būtu jābūt bench playeram!
durants ar saviem parametriem mieriigi var arii pa 4to numuru maukt pasaules čempī, bet gan jau ka speeli saaks kaa SF un tad jau skatiisies kā garajiem ar sodiem utt.

  +6 [+] [-]

, 2010-08-11 11:42, pirms 14 gadiem
Dāvis Kalniņš rakstīja: durants ar saviem parametriem mieriigi var arii pa 4to numuru maukt pasaules čempī, bet gan jau ka speeli saaks kaa SF un tad jau skatiisies kā garajiem ar sodiem utt.
Ja mēs tā skatāmies, tad Dāvim Bertānam U-18 izlasē vajadzēja pa centru spēlēt. Tomēr katram spēlētājam laukumā ir savs pielietojums un es šaubos ka Durants būtu visefektīgākais, stumdot simtkilogramīgus gaļas blāķus.

  +2 [+] [-]

, 2010-08-11 14:17, pirms 14 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: Viņa tiešais konkurents uz SF vietu starta pieciniekā ir Kevins Durants, tā kā ļoti iespējams Grendžram būtu jābūt bench playeram!
Grendžers Indianā spēlēja gan SG, gan SF, gan PF pozīcijās, līdzīgi darbojās arī Durants. Atceroties iepriekšējo izlasi arī Entonijs izlasē bija PF, tā neredzu problēmas abiem vienlaicīgi kapāt laukumā.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-11 18:45, pirms 14 gadiem
Nu vēl pirms 3 gadiem Grendžers kapāja pa PF, nomainot Džermeinu O'nīlu!

     [+] [-]

, 2010-08-15 21:22, pirms 14 gadiem
Grendžers tagad spēlē pārbaudes spēlē pret Franciju, tā kā ir vesals!