Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA pastarīte "Pistons" par 64 miljoniem pagarina līgumu ar Stjuartu

Agris Suveizda

NBA pastarīte "Pistons" par 64 miljoniem pagarina līgumu ar Stjuartu
Aizeja Stjuarts. Foto: AP/Scanpix

LETA--AP. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Detroitas "Pistons" vienojusies ar uzbrucēju Aizeju Stjuartu par četru gadu līguma pagarinājumu, pirmdien paziņoja spēlētāja aģents Drū Gross. Kā ESPN norādīja Gross, līguma kopējā summa ir 64 miljoni ASV dolāru (58,42 miljoni eiro).

22 gadus vecais Stjuarts pagājušajā sezonā "Pistons" rindās laukumā devās 50 mačos, vidēji ik spēlē guva 11,3 punktus un izcīnīja 8,1 atlēkušo bumbu zem groziem, aizvadot karjeras labāko sezonu.

Kopumā trīs sezonu laikā 2020.gada drafta 16.numurs "Pistons" sastāvā aizvadījis 189 spēles, vidēji guvis deviņus punktus mačā un izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas.

Pagājušajā sezonā "Pistons" bija līgas vājākā komanda, 82 mačos tiekot vien pie 17 uzvarām. Trīskārtējā NBA čempione pēdējo 14 gadu laikā "play off" sasniegusi vien trīs reizes.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-11 13:49, pirms gada
Šogad vispār ir diezgan daudz normālu līgmu. Šis protams ir briesmīgs. 16 milj./sez. par ko? Neko nav parādījis, neko nav sasniedzis, zems IQ, nav spēlējis nozīmīgas spēles savā karjerā. Daudz jautājumu par viņa spējām spēlēt sākumsastāvā. 12milj.sez. būtu griesti šādam PF/C mūsdienu NBA. Viņi tā kā domā spēlēt viņu kopā ar Durenu vai kā. Nesaprotu, ko DET domā ar šo visu. Vai tāds Stjuarts var nosegt KP uz perimetra piemēram spēlējot par PF vai par to pašu centru. PF taču viņiem jau ir Beglijs arī ar pārspīlētu līgumu. Tas tagad būs rezervists?

     [+] [-]

, 2023-07-11 15:53, pirms gada
Kāpēc jādod liels extension čalim kurš drīz/vai jau ir back up centrs Durenam esot komandā

     [+] [-]

, 2023-07-11 20:24, pirms gada
Nez moš algu grīdai?>

     [+] [-]

, 2023-07-11 21:55, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: Kāpēc jādod liels extension čalim kurš drīz/vai jau ir back up centrs Durenam esot komandā
2,03 centrs?!?!

Es domāju, ka šis līgums (angliski) will age well. Un džeks ir DET spēlētāju vecuma grupā. Vajadzēja palaist un meklēt citu?

     [+] [-]

, 2023-07-12 11:59, pirms gada
Man patīk šīs spēlētājs - tāds riktīgs enerģijas lādiņš no soliņa - savās 15-20 minūtēs laukumā var uztaisīt kārtīgu revolūciju laukumā - savākt svarīgas bumbas zem groza, sabloķēt metienus, salikt pa šnobeli pretiniekam utt.
Vai tas ir šīs naudas/algas vērts? Es vispār uzskatu, ka šīs milzu algas ir absurds, bet ne man par to spriest. Iespējams, mēs kaut ko nezinām... iespējams treneri viņā saskata nākamo Benu Volesu.
Ja neskaita Durenu, tad Beglijs un Vaizmens uzskatāmi par diezgan traumatiskiem džekiem, tā, ka Stjuarts pie spēlēšanas noteikti tiks.
203 centrs... auguma centimetri jau sen kā nav rādītājs, lai spēlētu/nespēlētu konkrētā pozīcijā. Pēc wingspan, atlētisma un ķermeņa uzbūves, Stjuarts mierīgi var maukt par centru mūsdienu NBA.