Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bainams izlēmis pievienoties "Cavs", Brūvers pārcelsies uz Minesotu

Bainams izlēmis pievienoties "Cavs", Brūvers pārcelsies uz Minesotu
Vairāk par "76ers" treniņformu Endrjū Bainams tā arī neuzvilka...
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komanda Klīvlendas "Cavaliers" vienojusies par divu gadu līgumu ar centru Endrjū Bainamu, savukārt Korijs Brūvers piekritis Minesotas "Timberwolves" piedāvājumam.

Endrjū Bainams, kurš izlaida visu 2012. - 2013. gada sezonu, vienojies ar "Cavaliers" par divu gadu sadarbību, kuru laikā kopā nopelnīs 24,5 miljonus ASV dolāru. Pirmajā sezonā basketbolists nopelnīs 12 miljonus (garantēti - 6), bet otrajā - 12,5. Tiesa, pirms otrās sezonas "Cavaliers" piederēs galavārds par sadarbības turpināšanu vai neturpināšanu ar Bainamu.

Par Bainamu interesi izrādīja "Cavaliers", Dalasas "Mavericks" un Atlantas "Hawks". Ne pie vienas no iepriekšminētajām komandām basketbolists neaizvadīja treniņus, taču viņam tika veiktas medicīniskās izmeklēšanas.

Labākā sezona Bainamam bija 2011. - 2012. gada sezona, kad basketbolists vidēji mačā guva 18,7 punktus un izcīnīja 11,8 atlēkušās bumbas. 2012. gada vasarā Bainams tika iesaistīts četru komandu maiņas darījumā, kā rezultātā nonāca Filadelfijas "76ers", kuras rindās tā arī neaizvadīja ne vienu spēli.

Sastāvam piesaistot Bainamu, "Cavaliers" parādījusi, ka vairs necentīsies iegūt Gregu Odenu, kurš pēdējo NBA spēli aizvadīja 2008. gadā. Jaunākā komanda, kura izrādījusi interesi par Odenu, ir Dalasas "Mavericks". Tāpat šo basketbolistu savās rindās vēlas redzēt Bostonas "Celtics", Sanantonio "Spurs", Memfisas "Grizzlies" un Maiami "Heat".

Korijs Brūvers, kurš iepriekš pārstāvēja Denveras "Nuggets", parakstīja trīs gadu līgumu ar Minesotas "Timberwolves". Paredzams, ka šo trīs gadu laikā basketbolists nopelnīs 15 miljonus. Aizvadītajā sezonā basketbolists izcēlās ar vidēji gūto 12,1 punktu un izcīnītajām 2,9 atlēkušajām bumbām.

Četru gadu līgumu par 32 miljoniem dolāru ar Milvoki "Bucks" ir parakstījis Džefs Tīgs, kurš līdz šim pārstāvēja Atlantas "Hawks". Tā kā Tīgs ir ierobežotais brīvais aģents, Atlantas vienībai ir trīs dienas laika, lai piedāvātu tādu pašu līgumu, savādāk basketbolists pievienosies Lerijam Drjū Milvoki, kurš aizvadītajā sezonā bija "Hawks" galvenais treneris.

Tīgs aizvadītajā sezonā vidēji guva 14,6 punktus, kā arī atdeva 7,2 rezultatīvas piespēles. Ja "Hawks" neizteiks piedāvājumu Tīgam, visticamākais, karjeru "Bucks" neturpinās cits ierobežotais brīvais aģents - Brendons Dženingss.

Čikāgas "Bulls" pārtraukusi sadarbību ar 35 gadus veco Ričardu Hamiltonu. Basketbolists Čikāgā pavadīja divas sezonas, pēdējā vidēji gūstot 10,5 punktus. Neskatoties uz savu vecumu, Hamiltons vēlas turpināt NBA karjeru.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +4 [+] [-]

, 2013-07-11 09:17, pirms 11 gadiem
Ja Bainamam bus viss kartibaa ar celiem,tad Cavs jau sogad bus top 5 komanda autrumos!ko ari novelu

     [+] [-]

, 2013-07-11 09:30, pirms 11 gadiem
Minesotai jabut top 8 tur nav variantu.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-11 09:49, pirms 11 gadiem
chenseybilups rakstīja: Ja Bainamam bus viss kartibaa ar celiem,tad Cavs jau sogad bus top 5 komanda autrumos!ko ari novelu
Ar Bainamu ļoti labs līgums no Cavs puses noslēgts.

Top 5? Miami, Pacers, Knicks, Bulls, Brooklyn.. tad varbūt Cavs, jo nav nedz pieredzējusi komanda, nedz pārējie spēlētāji var ilgstoši būt veseli, bet cerēsim, ka visi būs formā uz sezonas sākumu, kas mazinās traumu risku un būs konkurētspējīga sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-11 11:39, pirms 11 gadiem
Ja Bainams atgriežās savā iepriekšējā, pēdējo gadu Lakers formā un bez traumām - lieliski Cavs. Ja turpina stagnēt, traumas - zaudēti 12miljoni. Bet ja sanāk ne šis, ne tas, spēlēt spēlē, bet ne kā agrāk, tad man žēl tās minūtes, pie kurām uz viņa rēķina netiks Tompsons, Zellers un Benets.

Katrā ziņā, vairāk gribēju viņu Mavs ieraudzīt. Būs interesanti.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-11 11:40, pirms 11 gadiem
Cavs būs labi pastrādājuši starpsezonā. Bet daudz ko izšķirs Bainama veselība, tas tāds kaķis maisā, ja ar veselību viss kārtībā, tad nopietns spēks Cavs paliek, ja norauj kādu traumu vai ko, tad reāli būs iegrābušies, laimes spēle. Jā, nākamā sezona būs vairāk kā interesanta.
Birdman paliek Heat uz vēl vienu gadu pa 1.7milj, kas liek domāt vai cīnīsies par Odenu vai ne, , it kā backup C noderētu.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-11 11:42, pirms 11 gadiem
xero rakstīja: Ja Bainams atgriežās savā iepriekšējā, pēdējo gadu Lakers formā un bez traumām - lieliski Cavs. Ja turpina stagnēt, traumas - zaudēti 12miljoni. Bet ja sanāk ne šis, ne tas, spēlēt spēlē, bet ne kā agrāk, tad man žēl tās minūtes, pie kurām uz viņa rēķina netiks Tompsons, Zellers un Benets.

Katrā ziņā, vairāk gribēju viņu Mavs ieraudzīt. Būs interesanti.
Zaudēti būs tikai 6M. Tikai 6 miljoni no līguma ir garentēti, lai nopelnītu atlikušo, Bainamam būs jāaizvada noteikts spēļu skaits un jāizpilda vēl vairāki nosacījumi. Iepriekšējais Cavs piedāvējums esot bijis ar tādu pašu maksimālo summu, bet ar tikai 3.5 garentētiem M. Maverics dāsnākais piedāvājums esot bijis vēl mazāks par tiem 3.5.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-11 11:45, pirms 11 gadiem
chenseybilups rakstīja: Ja Bainamam bus viss kartibaa ar celiem,tad Cavs jau sogad bus top 5 komanda autrumos!ko ari novelu
Déjà vu. Kaut kur dzirdēts optimisms, uzreiz nepateikšu kur, bet šķiet, ka pirms gada bija vēlviena komanda Austrumos, kuras līdzjutēji bija ļoti optimistiski noskaņoti par kāda konkrēta centra piesaistīšanu. Nekādi neizdodas atcerēties kura tieši tā bija.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-11 11:47, pirms 11 gadiem
yeah rakstīja: Cavs būs labi pastrādājuši starpsezonā. Bet daudz ko izšķirs Bainama veselība, tas tāds kaķis maisā, ja ar veselību viss kārtībā, tad nopietns spēks Cavs paliek, ja norauj kādu traumu vai ko, tad reāli būs iegrābušies, laimes spēle. Jā, nākamā sezona būs vairāk kā interesanta.
Birdman paliek Heat uz vēl vienu gadu pa 1.7milj, kas liek domāt vai cīnīsies par Odenu vai ne, , it kā backup C noderētu.
Ja Odens ir savedis kārtībā ceļus, tad varētu spēlēt arī sākumsastāvā un Bošs varētu beigt izlikties par centru.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-11 12:12, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Ja Odens ir savedis kārtībā ceļus, tad varētu spēlēt arī sākumsastāvā un Bošs varētu beigt izlikties par centru.
Tas gan, Bošs tāds šķirdrs C. Viena lieta ir cik daudz Odens $ grib, jo Heat ir kā ir ar tiem līdzekļiem. Birdman jau piekrita mazākam atalgojumam, lai Heat nav jāmaksā luxury tax. Lieta kas noteikti vilinātu viņu uz Heat ir gredzens, jo viņam tā NBA karjera ir bijusi kāda bijusi.

     [+] [-]

, 2013-07-11 12:17, pirms 11 gadiem
Kāpēc Lakers klusē? No Hovarda algas tak varētu paņemt divus vidēji labus spēlētājus!

  +2 [+] [-]

, 2013-07-11 12:19, pirms 11 gadiem
atceros, kā pagājšgad visi nolika Orlando, ka Hovardu 'pa brīvu' atdeva Lakeriem. Šobrīd ne Leikeriem Hovarda, ne Denverai Igija, ne Filadelfijai Bainama. Orlando dabūja Harklesu un Vuceviču, kurš jau tagad ir viens no labākajiem rebounderiem līgā.. Ņemot vērā, ka Hovards tāpat Orlando būtu uzmetis, 'Magic' tajā darījumā bija vienīgie ieguvēji..

Kas attiecas par Bainamu uz Cavs, tad šī noteikti ir viņa pēdējā iespēja pierādīt, ka vēl var spēlēt. Ja tie stikla ceļgali turpinās plīst, tad būs Odens#2.

     [+] [-]

, 2013-07-11 12:23, pirms 11 gadiem
fredijs48 rakstīja: Kāpēc Lakers klusē? No Hovarda algas tak varētu paņemt divus vidēji labus spēlētājus!
CAP SPACE!

Viņi varētu paņemt divus vai vairāk spēlētājus, kuriem saliekot algas kopā, būtu tik pat cik Howarda alga, tādā gadījumā, ja Howards gribētu piemērām uz GSW un Lakers piekristu sign-and-trade darījumam.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-11 12:32, pirms 11 gadiem
fredijs48 rakstīja: Kāpēc Lakers klusē? No Hovarda algas tak varētu paņemt divus vidēji labus spēlētājus!
tāpēc, ka viņiem no Kobes, Gasola, Neša un Ārtesta jau kopā savelkas ap 65 miljoni.. Ja Ārtestu amnestēs, tad viņi varēs savākt pietiekami spēlētājus komandas pieteikumam, parakstot čaļus par veterānu minimumu.

ps: lasīju, ka Džordanu Farmāru gribot atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-11 13:04, pirms 11 gadiem
ventilators rakstīja: tāpēc, ka viņiem no Kobes, Gasola, Neša un Ārtesta jau kopā savelkas ap 65 miljoni.. Ja Ārtestu amnestēs, tad viņi varēs savākt pietiekami spēlētājus komandas pieteikumam, parakstot čaļus par veterānu minimumu.

ps: lasīju, ka Džordanu Farmāru gribot atpakaļ.
Nesaprotu, ko to Nešu var marinēt nu..viņš jau arī tikai dažas spēles pēc kārtas var aizvadīt! Un par Mettu, sen jau nav tāds kāds agrāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-11 13:13, pirms 11 gadiem
fredijs48 rakstīja: Nesaprotu, ko to Nešu var marinēt nu..viņš jau arī tikai dažas spēles pēc kārtas var aizvadīt! Un par Mettu, sen jau nav tāds kāds agrāk.
Mettu vēlas amnestēt.

Našs pagājušogad atnāca uz LAL, domādams, ka tiks finālā un cīnisies pret Miami, tā vietā spēlēja pilnīgākā haosā un vēl paliks uz diviem gadiem, ja vien nākamgad neaizmainīs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja