Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" aizmaina Raitu uz Filadelfiju

Andrejs Siliņš

"Warriors" aizmaina Raitu uz Filadelfiju
Dorels Raits
Foto: AFP/Scanpix.

Andra Biedriņa pārstāvētā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" vadība vienojusies par vieglā uzbrucēja Dorela Raita aizmainīšanu uz Filadelfijas "76ers", pretī saņemot tiesības uz bosniešu centru Edinu Bavčiču, kurš līgā vēl nav spēlējis.

Līdz ar Raita aizmainīšanu "Warriors" atbrīvoja 4,1 miljonu dolāru, ko varēs izmantot, lai rastu pastiprinājumu uz rezervisu soliņa. Kluba mērķis šovasar ir atrast saspēles vadītāju un otro numuru, kas varētu dot atpūtu Stefanam Karijam un Klejam Tompsonam, kā arī ceturto numuru, kurš ik pa laikam nomainītu Deividu Lī.

Šobrīd "Warriors" ir vistuvāk uzbrucējiem Antuānam Džeimisonam un Džei Džei Hiksonam, kuriem jāizvēlas starp Oklendas un Šarlotes "Bobcats" klubu piedāvājumiem. Ģenerālmenedžeris Bobs Maiers atzinis, ka klubs pat būtu gatavs pārkāpt algu griestus, bet tādā gadījumā spēlētājam jābūt patiešām nozīmīga pienesuma nesējam.

Iepriekš "Warriors" centās vienoties ar augsta profila vīriem kā Džeisons Kids, Andrē Millers, Kirks Hainriks un Brendons Rojs, taču visi izvēlējās citu klubu piedāvājumus.

No "Sixers" iegūtās tiesības uz Edinu Bavčiču gan "Warriors" neplāno izmantot un neaicinās spēlētāju doties pāri okeānam. 211 centimetrus garais bosniešu centrs ar 56. kārtas numuru tika draftēts 2006. gadā, un to paveica Toronto "Raptors". 28 gadus vecais basketbolists NBA tā arī nav uzspēlējis, visu karjeru pavadot dažādos Bosnijas, Turcijas, Vācijas, Slovēnijas, Itālijas, Ukrainas un Grieķijas klubos.

Sagaidāms, ka Bavčičs augustā pārstāvēs Bosnijas un Hercegovinas valstsvienību "EuroBasket 2013" atlases cīņās pret Latviju.

Izmantotie resursi:
SFGate: San Francisco Bay Area - News, Sports,...

  +9 [+] [-]

, 2012-07-11 08:44, pirms 12 gadiem
1. uz osniešu centru Edinu Bavčiču - Osnija - bērni, iegaumējiet šo jauno lielvalsti kāda kontinenta dienvidu pusē
2. kuriem jāizvēlas starp Oklenas un Šarlotes "Bobcats" - Oklena - bērni, pat Google maps nav spējīga izsekot šī latviešu portala SC autora jaunatklājumam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-11 09:18, pirms 12 gadiem
fasans rakstīja: Osnija jauna valsts man šķiet ir Bosnija
Kā, tu nezini? Tā taču ir Osmaņu impērija saīsinājumā... ko tagad tajās skolās māca?

  +3 [+] [-]

, 2012-07-11 09:22, pirms 12 gadiem
Komanda dabūjusi vēl vienu centra spēlētāju. Laikam jau sāk nodrošināties pret variantu, ka Biedriņš no cietuma kameras tomēr nebūs pietiekami labs palīgs nākamsezon.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-11 09:53, pirms 12 gadiem
Ja Aņdžam pareizi noslēgts līgum tad klubs vēl dabūs ''dačkas''uz kameru sūtīt.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-11 10:08, pirms 12 gadiem
fasans rakstīja: Es nezināju ka cilvēki var nodzīvot pārdesmit gadsimtus
Nopietni?!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-11 16:12, pirms 12 gadiem
76 vajadzeeja snaiperi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja