Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Knicks'' prezidents: ''Rendls grib turpināt spēlēt Ņujorkā''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Knicks'' prezidents: ''Rendls grib turpināt spēlēt Ņujorkā''
Džuliuss Rendls un Džošs Gidijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas ''Knicks'' prezidents Leons Rouzs svētdien atklāja, ka Džūliuss Rendls vēlas palikt Ņujorkā, vēsta ārzemju mediji.

''Mēs redzējām, kas notiek laukumā. Bija emocijas, bija dusmas. Es domāju, ka tas ietekmēja arī viņa spēles stilu un rezultativitāti. Viņš juta nožēlu par notikušo un arī atvainojās vēstules formātā. Viņš turpināja smagi strādāt un dara to joprojām. Rendlis vienkārši reizēm nejutās komfortabli, lai arī laukumā atdeva sevi visu. Tālmetieni nekrita tik labi kā pagājušajā sezonā un šosezon komandas jau uzmanīgāk sāka segt tieši viņu. Sezonas gaitā gan Džūliuss uzlaboja sniegumu un es esmu lepns, ka viņš tika cauri grūtībām,'' par Rendla sezonu izteicās komandas prezidents.

Leons Rouzs arī minēja, ka pats Rendls viņam esot teicis, ka sportists vēlas palikt Ņujorkā. Viņš noliedz, ka sportists būtu kādreiz prasījis maiņu. ''Knicks'' gan pirms maiņas darījuma laika beigām veica vairākus zvanus un piedāvāja Rendla maiņu, taču sportista vērtība bija tik ļoti zema, ka neviena komanda maiņai nepiekrita.

''Tibodo ir viens no labākajiem treneriem visā līgā. Tieši tāpēc mūs neapmierina fakts, ka neiekļuvām izslēgšanas spēlēs. Neiesim gan pārdzīvot, jo viņš ir tas cilvēks, kurš mūsu komandu spēs sagatavot jaunajai sezonai vislabāk. Manuprāt, Tibodo izdarīja lielisku darbu šādos apstākļos un nākamajā sezonā jau būs pavisam cita runa,'' par komandas galveno treneri Timu Tibodo sacīja Rouzs.

Lai gan izskanējušas versijas, ka komandas treneris varētu mainīties, uzticamākie ārzemju mediji vēsta, ka Tibodo paliks amatā arī nākamajā sezonā.

Ņujorkas ''Knicks'' sezonu noslēdza ar 37 panākumiem 82 spēlēs un 11. vietu Austrumu konferencē. Komanda uzvarēja pēdējās divas spēles pēc kārtas, taču tā palika pozīciju aiz ''play-in'' turnīra un neiekļuva izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/knicks-pre...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-11 18:02, pirms 3 gadiem
Knicks fani bēdīgi

  +1 [+] [-]

, 2022-04-11 19:23, pirms 3 gadiem
Un enkurs vēl te skandināja, ka NYK baigi vinnējuši aizmainot KP, lai nolīgtu šito

     [+] [-]

, 2022-04-12 09:14, pirms 3 gadiem
Skaidrs, ka NYK iegraabaas ar Randla liigumu, konkreeti paarmaksaajot. Speeleetaajs it kaa normaals, bet ne jau par taadu ciparu.

     [+] [-]

, 2022-04-12 09:28, pirms 3 gadiem
bezbiksis rakstīja: Skaidrs, ka NYK iegraabaas ar Randla liigumu, konkreeti paarmaksaajot. Speeleetaajs it kaa normaals, bet ne jau par taadu ciparu.
Nu jau, nu jau. 20M par 24+10+6 spēlētāju ir ļoti maz. Tie viņa pag. sezonas stati.

Šogad jau arī nav tik traki 20+10+5, tikai precizitāte 41%.