Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Hornets'' centrs Džounss pats pieprasa maiņu, varētu tikt sodīts

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Hornets'' centrs Džounss pats pieprasa maiņu, varētu tikt sodīts
Kajs Džounss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Šarlotas ''Hornets'' centrs Kajs Džounss savā X kontā paziņojis, ka vēlas tikt aizmainīts no komandas. Šāda gājiena rezultātā basketbolists varētu tikt finansiāli sodīts no līgas puses.

211 centimetrus raženo Džounsu 2021. gada NBA draftā ''Hornets'' izvēlējās ar 19. numuru. Divās sezonās viņš piedalījies 67 mačos, vidēji izceļoties ar 2,7 punktiem un 2,0 atlēkušajām bumbām.

Starpsezonā 22 gadus vecais sportists piesaistīja līdzjutēju uzmanību ar savādiem ierakstiem savos sociālajos tīklos. Pēc tiem 30. septembrī ''Hornets'' paziņoja, ka Džounss uz nenoteiktu laiku neatradīsies kopā ar komandu.

NBA noteikumi paredz, ka, pašam spēlētājam paziņojot par maiņu, basketbolists var tikt sodīts ar līdz pat 150 tūkstošu ASV dolāru lielu soda naudu.

     [+] [-]

, 2023-10-10 16:56, pirms gada
Džeks viskkādas dīvainas un nepārdomātas lietas pēdējā laikā posto savos soctīklos. Būtībā divi varianti - vai nu ļoti sūdīgi joko vai diemžēl ir psihiskās problēmas. ';

     [+] [-]

, 2023-10-10 17:39, pirms gada
VinceCarter15 rakstīja: Džeks viskkādas dīvainas un nepārdomātas lietas pēdējā laikā posto savos soctīklos. Būtībā divi varianti - vai nu ļoti sūdīgi joko vai diemžēl ir psihiskās problēmas.
vai arī vienkārši ir daudz naudas un džekam vienalga. Kādai komandai vajadzēs atlētisku, ātru spēlētāju kā viņš

     [+] [-]

, 2023-10-10 19:14, pirms gada
Frikadele22 rakstīja: vai arī vienkārši ir daudz naudas un džekam vienalga. Kādai komandai vajadzēs atlētisku, ātru spēlētāju kā viņš
Kuram gan nevajag 2 punktu guvējus

     [+] [-]

, 2023-10-10 21:09, pirms gada
Hornets kārtējo reizi nodraftējuši bezsmadzenju talantu. IQ zems kā bērnam. Ir gudrās organizācijas kas analizē IQ un citas spēlētāja rakstura iezīmes un tad ir dumjās organizācijas kas apskatās uz wingspanu, garumu, svaru un uz priekšu, draftējam. Šitas var doties uz bezdarniekiem.