Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jianlians jau Ņūdžersijā

Andrejs Siliņš

Jianlians jau Ņūdžersijā
Ji Jianlians
Foto: Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņūdžersijas "Nets" komanda uzsākusi brīvos treniņus un tajos jau piedalās arī komandas jaunpienācējs Ji Jianlians, kurš Ķīnas izlases rindās šovasar cīnījās Pekinas olimpiskajā basketbola laukumā.

Treniņi sākās otrdien un tajo spiedalās jau 16 basketbolisti. Vienīgie divi, kuri vēl nav ar komandu, ir Eduardo Nahera, kā arī Stromails Svifts. Nahera piedalās Meksikā notiekošajā basketbola nometnē, savukārt Svifts Luiziannā strādā viesuļvētras palīdzības grupā.

Ji ierašanās klubā jau šobrīd ir pozitīvs pavērsiens salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kad debitants savā Milvoki "Bucks" vienībā ieradās vien oktobrī. Tas varētu liecināt, ka pats basketbolists apņēmies vēl labāk sagatavoties savai otrajai NBA sezonai (pirmajai "Nets" rindās), nekā iepriekš.

"Mēs noformulēsim, ko tieši vēlamies no viņa un ko sagaidām," sacīja komandas treneris Lorenss Frenks. "Šobrīd vēl to neesam izdarījuši, jo ir pagājusi tikai viena diena kopā ar viņu. Jau tuvākajā laikā precizēsim, ko gaidām un ko mums vajag no viņa."

Izmantotie resursi:
usatoday.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-10 18:02, pirms 16 gadiem
Man liekas, ka viņš ir pārāk pārvētēts, protams vēl jau daudz jāstrādā, lai būtu augstas klases spēlētājs, bet nu..

     [+] [-]

, 2008-09-10 19:22, pirms 16 gadiem
dazhas speeles no vinja tieshaam bija loti labas,tiesa sezonas beigaas bija manaami izpumpeets,...