Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Spurs'' lemj Vasaras līgā vairs neiespēlēt drafta pirmo numuru Vembanjamu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Spurs'' lemj Vasaras līgā vairs neiespēlēt drafta pirmo numuru Vembanjamu
Viktors Vembanjama. Foto: AP/Scanpix

Sanantonio ''Spurs'' vadība lēmusi, ka NBA Vasaras līgas mačos vairs nepiedalīsies aizvadītā drafta pirmā izvēle Viktors Vembanjama, ziņo ''Spurs'' komandas apskatnieks Maiks Fingers.

''San Antonio Express'' žurnālists Fingers ziņo, ka tāds esot bijis sākotnējais plāns – divas spēles un ne vairāk, lai Vembanjama aprastu ar NBA spēlēto basketbolu.

Debijas mačā Vasaras līgā francūzis atzīmējās ar deviņiem punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un pieciem bloķētiem metieniem, vāji uzbrukdams grozam no spēles, bet otrajā mačā demonstrēja savu talantu pilnā krāšņumā, atzīmējoties ar 27 punktiem, 12 bumbām zem groziem un trīs bloķētiem metieniem.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/mikefinger/stat...

  +8 [+] [-]

, 2023-07-10 23:59, pirms gada
Tagad liks ēst burgerus līdz sezonas sākumam.

  -3 [+] [-]

, 2023-07-11 01:07, pirms gada
MazaFaka5 rakstīja: Tagad liks ēst burgerus līdz sezonas sākumam.
Mūsu heiterīši sabiedēja SAS un tagad šie šitā darīs.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-11 05:54, pirms gada
Saprata, ka labāk pietaupīt sezonai, nekā riskēt Vasaras līgā, kur masīvie nēģeri sitas par vietām un līgumiem. Spēku gan saimnieki liks uztrenēt, šobrīd ja nostātos blakus Lebronam, Janim, Nikola ...

  +2 [+] [-]

, 2023-07-11 06:37, pirms gada
Izkāmējis kā žurka !

  -4 [+] [-]

, 2023-07-11 07:53, pirms gada
Čiekurs būs labs. Vai nepieciešams gaļu audzēt? Nav. Izturību gan. Vispārzināms, ka garajiem katrs kg ir mīnuss mobilitātei. Tālu nav jāmeklē. KP6. Sorry KP8.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-11 09:03, pirms gada
ST2 rakstīja: Čiekurs būs labs. Vai nepieciešams gaļu audzēt? Nav. Izturību gan. Vispārzināms, ka garajiem katrs kg ir mīnuss mobilitātei. Tālu nav jāmeklē. KP6. Sorry KP8.
Masa ir vajadzīga viņa paša aizsardzībai, nevis lai grūstītos zem groza... Tur viņu pienesumu tāpat neviens neekspektē... Daži bloki un tas būs pietiekami.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-11 09:05, pirms gada
Ne pa velti SAS ir viena no gudrākajām organizācijām un vienmēr atrod/izaudzina lieliskus spēlētājus. Nav ko tajā vasaras līgā pierādīt. Jāsāk visu vasaru strādāt pie ķermeņa nostirpināšanas, lai max gara karjera. Gaidu tos divus sezonas mačus kur Vembanjans tiksies ar KP - divi mobli torņi centīsies ierobežot otra talantu. Lai gan ticu, pirmās sezonas pret viņu spēlēs tāpat kā pret KP - kāds mazais līdīs iekšā kājās, lai nevar noturēt līdzsvaru, bet postā neko tāpat neizdarīs pret fiziski spēcīgāku mazo

  +3 [+] [-]

, 2023-07-11 09:10, pirms gada
ST2 rakstīja: Čiekurs būs labs. Vai nepieciešams gaļu audzēt? Nav. Izturību gan. Vispārzināms, ka garajiem katrs kg ir mīnuss mobilitātei. Tālu nav jāmeklē. KP6. Sorry KP8.
nav iespējams prognozēt, kā muskuļu masas pieaudzēšana ietekmēs kaulu un locītavu izturību. Priekš tam komandās strādā medicīnas speci. Bet viens gan ir redzams - Vembanjama ir vēl tievāks par Porziņģi līdzīgā vecumā un var gadīties, ka viņam svara audzēšana var nodarīt ļaunumu, ko diez vai kompensēs teorētiskie ieguvumi.

  +2 [+] [-]

, 2023-07-11 09:54, pirms gada
Viena lieta, par kuru varam būt visai droši - Popa/Spurs pašmērķis noteikti nav Vembiju pataisīt par ROY un ar lielu pārliecību varu pateikt, ka viņš nebūs ROY. Jā, gan jau Hendersons, Millers vai Holmgrens, kamēr Vembijs spēlēs pa 20-25 min spēlē un lielas lietas rādīs pēc pāris gadiem, kad būs fiziski nobriedis. Nav vajadzības puiku tagad nokaut un visu atlikušo viņa karjeru pavadīt, lāpot traumas.

  -2 [+] [-]

, 2023-07-11 10:05, pirms gada
Wembis dabūs traumas, jautājums kā spēs atpakaļ atnākt un cik veiksmīgi izvairīsies no lielajām traumām. Ar visu to man nav pārliecības ka viņš būs superstārs, bet tikai laiks to rādīs.

  -2 [+] [-]

, 2023-07-11 10:07, pirms gada
EJ jūs traumas piesaucēji varat vienreiz -AIZVĒRTIES!!

  -4 [+] [-]

, 2023-07-11 10:09, pirms gada
Emilio tu toč esi id.. Kāds nebūs ROY? un vēl kā būs..

Jūs toč dzīvojat citā realitāte!!
Slēpts komentārs: zaxx

  +4 [+] [-]

, 2023-07-11 10:41, pirms gada
zaxx rakstīja: JA SPORTACNTRĀ būtu normāli admini tad puse no jūsu komentāriem dabūtu banu, par rasismu un naida kurināšanu!!
Eeeee, ko? Kurā no iepriekšējiem komentāriem kaut mājiens ir uz naidu vai rasismu? Vienīgie agresīvi komentāri ir tavi, tā ka iedzer savas nervu zāles...

  +1 [+] [-]

, 2023-07-11 10:43, pirms gada
Emilio rakstīja: Viena lieta, par kuru varam būt visai droši - Popa/Spurs pašmērķis noteikti nav Vembiju pataisīt par ROY un ar lielu pārliecību varu pateikt, ka viņš nebūs ROY. Jā, gan jau Hendersons, Millers vai Holmgrens, kamēr Vembijs spēlēs pa 20-25 min spēlē un lielas lietas rādīs pēc pāris gadiem, kad būs fiziski nobriedis. Nav vajadzības puiku tagad nokaut un visu atlikušo viņa karjeru pavadīt, lāpot traumas.
es pat pieļauju domu, ka Popovičs tieši Vembanjama dēļ parakstīja jauno ilgtermiņa līgumu par Spurs trenēšanu. Liels izaicinājums (lai arī šis vārds man personiski riebjas, politiķu dēļ)

  +4 [+] [-]

, 2023-07-11 10:46, pirms gada
zaxx rakstīja: JA SPORTACNTRĀ būtu normāli admini tad puse no jūsu komentāriem dabūtu banu, par rasismu un naida kurināšanu!!
par neadekvātu "toč" lietošanu un latviešu valodas kropļošanu, tādus kā zaxx būtu jābano uz vismaz 10 gadiem.

  -1 [+] [-]

, 2023-07-11 12:40, pirms gada
Lexxx rakstīja: es pat pieļauju domu, ka Popovičs tieši Vembanjama dēļ parakstīja jauno ilgtermiņa līgumu par Spurs trenēšanu. Liels izaicinājums (lai arī šis vārds man personiski riebjas, politiķu dēļ)
Domāju, tieši tā arī ir - Pops Vembijā saskata spēlētāju, kurš talanta ziņā pārspēj pat Timu Dankanu un pēc kādiem 3 gadiem varētu rādīt brīnumu lietas t.i. kļūt par līderi čempionu dinastijā. Taču, atšķirībā no TD, Vembijs fiziski(un arī morāli) nav ne tuvu tik nobriedis, lai jau pirmajā sezonā mestos iekšā NBA ar pilnu klapi - te būs vajadzīgs nedaudz ilgāks laiks, lai dimantu noslīpētu.

     [+] [-]

, 2023-07-11 12:50, pirms gada
zaxx rakstīja: Emilio tu toč esi id.. Kāds nebūs ROY? un vēl kā būs..

Jūs toč dzīvojat citā realitāte!!
Tu esi slims ar galvu vai kā? ROY dod debitantam, kurš, starp visiem pārējiem pirmgadniekiem, savā pirmajā sezonā, demonstrē labāko sniegumu laukumā un gatavību NBA. Šajā ziņā Hendersons un Millers ir pārāki par Vembiju un, esmu pārliecināts, ka viņi abi mauks pa 35 minūtēm mačā. Cita lieta, ka tāds Hendersons jau par 80% ir sasniedzis savu potenciālu, kamēr Vembijs, labi, ja par 50%.

     [+] [-]

, 2023-07-11 12:58, pirms gada
Emilio rakstīja: Tu esi slims ar galvu vai kā? ROY dod debitantam, kurš, starp visiem pārējiem pirmgadniekiem, savā pirmajā sezonā, demonstrē labāko sniegumu laukumā un gatavību NBA. Šajā ziņā Hendersons un Millers ir pārāki par Vembiju un, esmu pārliecināts, ka viņi abi mauks pa 35 minūtēm mačā. Cita lieta, ka tāds Hendersons jau par 80% ir sasniedzis savu potenciālu, kamēr Vembijs, labi, ja par 50%.
Atceros šāda veida "matemātiķus", kad salīdzināja Luku ar saviem vienaudžiem draftā. Tad Luka ķip bija sasniedzis jau 100% no potenciāla (jo jau Eiropā daudz spēlējis), bet pārējie tikai 50% un pāris sezonu laikā būšot apdzinuši Luku. Nez kā ar to visiem veicas....

Ko ar to domāju - neviens rookijs nav 80% gatavs pirms nav nospēlējis kaut vienu spēli NBA....

     [+] [-]

, 2023-07-11 13:24, pirms gada
Wembanjama ROY dabūs, ja nospēlēs visu sezonu, jo savādāk NBA uz viņu balstītais marketings salūzīs.. līgā ir pārāk daudz naudas un marketinga, lai tas čalis pēc tā haipa, kas bija līdz šim, to ROY nedabūtu

     [+] [-]

, 2023-07-11 14:31, pirms gada
Spuri ir pēdējie, kuriem interesē individuālās balvas, + pat neskatoties uz to, Vembijam nekādas lielās minūtes šobrīd tāpat nav ieteicams spēlēt. Plus ir vairāki čaļi - it īpaši Hendersons Portlendā - kuriem būs viszaļākā no gaismām šaut pa grozu.

Un protams, ka Popu ļoti vilina doma par Vembija trenēšanu. Ja Spurs būtu draftējuši 5.-10. piku, diez vai kāds brīnītos, ja Pops trenēšanai mestu mieru.

     [+] [-]

, 2023-07-11 14:58, pirms gada
Heiteris parastais rakstīja: Atceros šāda veida "matemātiķus", kad salīdzināja Luku ar saviem vienaudžiem draftā. Tad Luka ķip bija sasniedzis jau 100% no potenciāla (jo jau Eiropā daudz spēlējis), bet pārējie tikai 50% un pāris sezonu laikā būšot apdzinuši Luku. Nez kā ar to visiem veicas....

Ko ar to domāju - neviens rookijs nav 80% gatavs pirms nav nospēlējis kaut vienu spēli NBA....
Pilnīgi tev nepiekrītu! Viena lieta - cik spēlētājs ir/nav gatavs ieņemt vadošu lomu komandā jau no pirmās NBA minūtes, cita lieta, talants, respektīvi - cik ļoti un kādos virzienos spēlētājs vēl var augt, salīdzinot 1. spēli ar 50. vai 150. spēli un vēl pavisam cita lieta - kā izdodas vai neizdodas šo gatavību un talantu no spēlētāja dabūt ārā un realizēt dzīvē. Piemēram - Kārters-Viljamss, Oladipo, Noels, Maklemors, Burks - viņi visi bija daudz gatavāki NBA par Gianni. Jebkurš no viņiem drīzāk varēja kļūt par ROY, nekā Jannis, taču bija viena nianse - viņi visi jau bija gatavi NBA līmenim, taču faktiski bija sasnieguši savus "griestus", kamēr Jannis savus griestus sasniedza tikai pēc cik - 5 gadiem? Un kur tagad ir tā gada ROY MCW un kur Giannis.

Ko ar to gribu pateikt - Hendersons savus 20+5+5 vāks jau no pirmajām spēlēm, kamēr Vembijs savus 25+10+5+3+2 pēc gadiem 3, ne ātrāk.

     [+] [-]

, 2023-07-11 16:05, pirms gada
zaxx rakstīja: JA SPORTACNTRĀ būtu normāli admini tad puse no jūsu komentāriem dabūtu banu, par rasismu un naida kurināšanu!!
paraudi vairāk, ja kaut kas nepatīk brauc uz Franciju, tur visi toleranti

     [+] [-]

, 2023-07-11 17:48, pirms gada
JR15 rakstīja: Wembanjama ROY dabūs, ja nospēlēs visu sezonu, jo savādāk NBA uz viņu balstītais marketings salūzīs.. līgā ir pārāk daudz naudas un marketinga, lai tas čalis pēc tā haipa, kas bija līdz šim, to ROY nedabūtu
Viņam overall ir 93. Tas jau visu pasaka cik labs viņš ir. Iet uz 100 nākotnē.