Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bīlam paceles cīpslas sastiepums, nespēlēs pret ''Hawks''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bīlam paceles cīpslas sastiepums, nespēlēs pret ''Hawks''
Bredlijs Bīls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas ''Wizards'' līderim Bredlijam Bīlam konstatēts neliels paceles cīpslas sastiepums, kuru basketbolists guva uzvarā pret Indiānas ''Pacers'' ar 133:132. Naktī uz otrdienu mačā pret Atlantas ''Hawks'' vienības līderis savai komandai nepalīdzēs.

Dāvja Bertāna Vašingtonas ''Wizards'' līderis Bredlijs Bīls savainoja paceles cīpslu mača izskaņā pret Indiānas ''Pacers''. Uzvaru papildlaikā ar 133:132 svinēja ''Wizards'', kamēr Bīls izcēlās ar 50 punktiem. Cits vienības basketbolists Rasels Vestbruks izcīnīja savu 181. triple-double, tādējādi atkārtojot leģendārā Oskara Robertsona rekordu.

Padziļinātās pārbaudēs Bīlam konstatēts paceles cīpslas sastiepums. Uz jautājuma zīmes ir basketbolista dalība atlikušajās četrās regulārās sezonas spēlēs. Zināms, ka vienības līderis nepalīdzēs ''Wizards'' naktī uz otrdienu, kad tā spēkosies pret Atlantas ''Hawks''.

''Zināju, ka cīpsla ir stīva otrajā puslaikā. Pirmajā otrā puslaika uzbrukumā pamežģīju potīti. Kad atgriezos laukumā, sajutu paceles cīpslu. Es par to nedomāju un turpināju spēlēt. Vēlāk metiens no apakšas pēc caurgājiena un pustālais metiens mača izskaņā bija situācijas, kurās savainojumu padziļināju,'' pēc spēles atcerējās Bīls.

Šosezon 59 spēlēs Bīls vidēji guvis 31.4 punktus, izcīnījis 4.7 atlēkušās bumbas un atdevis 4.4 rezultatīvas piespēles. Ar 32 uzvarām 68 spēlēs ''Wizards'' ir devītie Austrumu konferencē. Tai atlikušas vēl četras spēles regulārajā sezonā - divas pret ''Hawks'', un mājās pret ''Hornets'' un ''Cavaliers''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-05-10 11:57, pirms 3 gadiem
Cerams bus uz stripas,kad saksies plovi.

     [+] [-]

, 2021-05-10 15:00, pirms 3 gadiem
bez viņa būs grūti tikt līdzi Atlantas uzbrukumam.. ja paņems Atlantā vienu spēli no divām, tas jau būs labs rezultāts

     [+] [-]

, 2021-05-10 17:17, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: bez viņa būs grūti tikt līdzi Atlantas uzbrukumam.. ja paņems Atlantā vienu spēli no divām, tas jau būs labs rezultāts
Laikam jau reāli būs 9.-10. vieta un vajadzēs 2 uzvaras - 1 pret Indiana un tad pret Celtics

     [+] [-]

, 2021-05-10 18:31, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Laikam jau reāli būs 9.-10. vieta un vajadzēs 2 uzvaras - 1 pret Indiana un tad pret Celtics
..... jo BOS jau ir uzvarējusi CHA...

     [+] [-]

, 2021-05-10 22:02, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Laikam jau reāli būs 9.-10. vieta un vajadzēs 2 uzvaras - 1 pret Indiana un tad pret Celtics
Šarlotei nākamās trīs spēles smagas, liela iespēja, ka būs 1-2, tātad Vašingtonai ir jāizķer spēle Atlantā, pēctam jāuzvar Klīvlenda un viss notiek pēdējā kārtā. Viss ir ļoti reāli pēc Hornets pēdējā zaudējuma