Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Bucks'', ''Hawks'' un citas NBA komandas noslēdz līgumus pirms izslēgšanas spēlēm

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Bucks'', ''Hawks'' un citas NBA komandas noslēdz līgumus pirms izslēgšanas spēlēm
Klints Kapela un Trejs Jangs. Foto: AFP/Scanpix.ee

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' un Atlantas ''Hawks'' pirms gaidāmajām izslēgšanas spēlēm noslēgušas līgumus ar spēlētājiem. Aktīvi darbojas arī tādas komandas kā ''Lakers'' un ''Trail Blazers''.

Pašreizējā čempione Milvoki ''Bucks'' nesen atbrīvoja traumēto Deandrē Bembriju. Tas nozīmēja, ka arī sastāvā ir brīva vieta vienam spēlētājiem. Klubs pirms izslēgšanas spēlēm izlēma uz trim gadiem noslēgt līgumu ar Reidžonu Takeru, kurš šosezon pārstāvēja komandas fārmklubu NBA G līgā.

24 gadus vecais basketbolists aizvadījis NBA G līgā šosezon 27 spēles, izceļoties ar 21.1 punktu, 7.5 atlēkušajām bumbām, 3.8 rezultatīvām piespēlēm un 1.1 pārtvertu bumbu, vidēji katrā no tām. Četras spēles aizvadītas arī NBA - trīs no tām ''Nuggets'' un viena ''Bucks'' rindās.

Atlantas ''Hawks'' pirms izslēgšanas spēlēm papildinājusi sastāvu ar NBA G līgā spēlējošu Čaundiju Braunu. Komanda noslēgusi ar sportistu divvirzienu līgumu. Šosezon G līgā sportists aizvadījis 30 spēles, kurās guvis 15.2 punktus, savācis 4.9 atlēkušās bumbas un atdevis 1.8 rezultatīvas piespēles vidēji katrā no tām.

Brauns šosezon aizvadījis arī piecas spēles NBA - divas ''Lakers'' sistēma un trīs ''Hawks''. Vidēji mačā sportists izcēlies ar 6.2 gūtiem punktiem, 3.2 atlēkušajām bumbām un 0.8 rezultatīvām piespēlēm. 23 gadus vecais aizsargs palīdzēs Atlantai nostiprināt rezerves virknējumu.

Lebrona Džeimsa pārstāvētā Losandželosas ''Lakers'' tikmēr sākusi jau gatavoties nākamajai sezonai. Klubs, pagaidām, vēl plāno parakstīt divvirzienu līgumu ar Maku Makklungu. Lai gan izslēgšanas spēles šosezon klubam iet secen, Losandželosa neplāno atkāpties no nospraustajiem mērķiem nākamajā sezonā un sāk sastāvu komplektēt vēl pirms sezonas izskaņas.

Basketbolists šosezon ir aizvadījis vienu spēli Čikāgas ''Bulls'' rindās. Pēcāk gan viņš pievienojās ''Lakers'' un pārstāvēja komandas fārmklubu 27 NBA G līgas spēlēs. Tajās viņš guva vidēji 21.6 punktus, savāca 6.6 atlēkušās bumbas, atdeva 7.6 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1.4 bumbas.

Paralēli ''Lakers'' noslēgusi divvirzienu līgumu arī ar Venjenu Gabrielu. 25 gadus vecais uzbrucējs šosezon aizvadījis 25 spēles NBA un astoņas G līgā. Pārstāvot ''Nets'', ''Clippers'' un ''Lakers'', atlēts šosezon guva vidēji mačā 5.1 punktu, 3.5 atlēkušās bumbas un 0.4 rezultatīvas piespēles.

G līgas ietvaros sportists izcēlās ar vidēji 17 gūtiem punktiem, 9.8 atlēkušām bumbām, 2.3 rezultatīvām piespēlēm, 0.9 pārtvertām bumbām un 2.3 bloķētiem metieniem spēlē.

Portlendas ''Trail Blazers'' tikmēr izlēma noslēgt ilgtermiņa līgumu ar uzbrucēju Redžiju Periju. 22 gadus vecais basketbolists šosezon aizvadījis vien deviņas spēles - astoņas no tām Portlendā, bet vienu ''Pacers'' rindās. Deviņos mačos sportists izcēlies ar vidēji astoņiem gūtiem punktiem, 4.3 atlēkušajām bumbām un 0.8 rezultatīvām piespēlēm.

     [+] [-]

, 2022-04-10 02:28, pirms 3 gadiem
Bez Timmas?