Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bereta trauma vēl neskaidra; spēlētājs izlaidīs sezonas pēdējo spēli pret ''Raptors''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Bereta trauma vēl neskaidra; spēlētājs izlaidīs sezonas pēdējo spēli pret ''Raptors''
R.Dž. Berets. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas ''Knicks'' spēlētājs Ārdžejs Berets traumas dēļ izlaidīs sezonas pēdējo spēli pret ''Raptors'', vēsta ārzemju mediji.

Naktī sestdienu ''Knicks'' viesos ar 114:92 pieveica Kristapa Porziņģa pārstāvēto Vašingtonas ''Wizards''. Spēles otrajā ceturksnī spēli spēli pameta Ārdžejs Berets, kurš sastiepa labo ceļgalu.

''Man nav nekādu izteiktu ziņu par Ārdžeju. Varu vienīgi atklāt, ka viņam ir labā ceļgala sastiepums. Drīzumā viņš tiks nogādāts ārstu rīcībā, lai saprastu, kas precīzi kaiš,'' atklāja komandas galvenais treneris Tims Tibodo.

''New York Daily News'' reportieris Stefans Bondijs gan sestdien minēja, ka Bereta ceļgala savainojums nav nekas nopietns.

21 gadu vecais aizsargs sezonu noslēdza ar 70 aizvadītām spēlēm, kurās izcēlās ar 20 gūtiem punktiem, 5.8 atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvām piespēlēm.

''Knicks'' ar 36 panākumiem 81 mačā atrodas Austrumu konferences 11. pozīcijā, vienu vietu aiz ''play-in'' turnīra. Pēdējo sezonas spēli ņujorkieši aizvadīs naktī uz pirmdienu, kad plkst. 2:00 pēc Latvijas lika uzņems Toronto ''Raptors''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/tom-thibod...