Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

10. februāris NBA skaitļos

Andrejs Siliņš

10. februāris NBA skaitļos
O. Dž. Mejo
Foto: AP

Memfisas "Grizzlies" pirmgadnieks O. Dž. Mejo pagājušajā naktī sasniedza pirmo "double-double" savā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) karjerā - 22 punkti un 16 atlēkušās bumbas. Pie tam 16 bumbas ir arī NBA karjeras rekords aizsargam.

Filadelfijas 76ers - Fīniksas Suns

108:91
- Pēdējā laikā Fīniksas komandai nav veicies īpaši labi - zaudēts deviņās no pēdējām 16 aizvadītajām spēlēm.
- "Sixers" izcīnīja 13. uzvaru 21 aizvadītajā spēlē šajā sezonā bez ar savainojumiem sirgstošā Elstona Brenda ierindā. Kā zināms, Brends šosezon vairs laukumā neatgriezīsies.
- Marīzs Speits iemeta 24 punktus, kas ir spēlētāja NBA karjeras rekords, pie tam desmit no šiem punktiem basketbolists iemeta pēc kārtas otrās ceturtdaļas laikā.

Šarlotes Bobcats - Losandželosas Clippers

94:73
- Vladimirs Radmanovičs, kuru "Bobcats" ieguva maiņas darījumā no Losandželosas "Lakers" pirms pāris dienām, savā debijas spēlē jaunajā komandā iemeta 13 punktus, pie tam deviņus no tiem ar tālmetieniem.
- Lerijs Brauns šajā sezonā izcīnīja piekto uzvaru 15 spēlēs, kas aizvadītas pret komandām, ko treneris vadījis iepriekšējā karjerā. "Clippers" galvenā trenera amatā Brauns atradās no 1991. līdz 1993. gadam.
- Pēc sešiem zaudējumiem pēc kārtas pret "Clippers" Šarlotes komanda izcīnījusi uzvaras pēdējās trīs tikšanās reizēs.

Milvoki Bucks - Hjūstonas Rockets

124:112
- Šī bija pirmā "Bucks" uzvara pār Hjūstonas komandu kopš 2004. gada 28. decembra.
- Pagājušajā sezonā kopumā Milvoki komanda izcīnīja 26 uzvaras. Šogad izcīnītas jau 25 februārī.
- Četri dažādi "Bucks" spēlētāji iemeta vismaz 20 punktus.

Memfisas Grizzlies - Ņūorleānas Hornets

85:80
- Memfisas komanda ļāva "Hornets" iemest tikai 80 punktus, kas ir trešais zemākais rādītājs, ko iemetusi kāda no "Grizzlies" pretiniecēm.
- Pirmgadnieks O. Dž. Mejo sasniedza pirmo "double-double" savā NBA karjerā - 22 punkti un 16 atlēkušās bumbas. Pie tam 16 bumbas ir arī NBA karjeras rekords aizsargam.
- "Grizzlies" izcīnīja 20 atlēkušās bumbas uzbrukumā, kā arī kopumā izcīnīja 64 bumbas pie groziem, kamēr "Hornets" kopumā savāca tikai 38.

Izmantotie resursi:
ESPN research