Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karls grib jaunu līgumu uz trim sezonām

Andrejs Siliņš

Karls grib jaunu līgumu uz trim sezonām
Džordžs Karls
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienības Denveras "Nuggets" galvenais treneris Džordžs Kārls vēlas parakstīt jaunu līgumu ar klubu uz nākamajām trim sezonām, bet pēcāk varētu strādāt organizācijā kā konsultants.

Ar vēzi sirgušais treneris labprāt paliktu savā amatā vēl trīs sezonas. Savulaik Madrides "Real" trenējušais Karls par "Nuggets" treneri strādā jau kopš 2005. gada, kad atgriezās NBA apritē pēc divu gadu prombūtnes. Tā kā 59 gadus vecais speciālists nolēmis palikt uz dzīvi Denverā pēc trenera karjeras beigām, trīs gadu līgums šķiet tikai loģisks. Tas Karla kontā ienestu vēl pa pieciem miljoniem dolāru ik sezonu, kas nozīmē, ka 2002. gada ASV izlases treneris būtu viens no labāk pelnošajiem treneriem līgā.

Pagājušā gada Visu zvaigžņu spēle paliks daudzu Denveras komandas atbalstītāju atmiņā. Ne tāpēc, ka Karls ceturto reizi bija izvēlēts vadīt kādu no komandām, šoreiz Rietumu konferences, bet gan tāpēc, ka preses konferencē pēc šova Karls atklāja sabiedrībai, ka treneri skāris kakla un rīkles vēzis. Pēcāk treneris uz laiku atstāja Denveras komandu, lai uzlabotu situāciju ar veselību. Arī trenera dēlam, spāņu "Granada" uzbrucējam Kobijam Karlam nācies cīnīties ar vēzi.

Izmantotie resursi:
Denver Post

  +1 [+] [-]

, 2010-12-09 15:32, pirms 13 gadiem
Gribēt nav kaitīgi.

  -2 [+] [-]

, 2010-12-09 15:45, pirms 13 gadiem
GAn jau, ka viņš ir labs treneris, bet... Vakar spēles laikā viņš kārtējā 20 sek pātraukumā teica: "Puiši, jums jāspēlē aizsardzībā. Aizsardzība nav tikai stāvēt uz vietas. Aiziet!" un vēl "Jūs taču negribat būt komanda, kas dzenas pakaļ. Aiziet!" Ar šādiem padomiem es arī esmu pietiekami kvalificēts strādāt par treneri un saņemt 5 mil sezonā.

  -2 [+] [-]

, 2010-12-09 17:55, pirms 13 gadiem
Veciit tev jau sen ir laiks iet pensijaa!