Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Makgreidijs karjeru turpinās Ķīnā

Makgreidijs karjeru turpinās Ķīnā
Treisija Makgreidija spēli nākamajā sezonā vairs nevarēsim vērot NBA laukumos
Foto: AFP

Pēc 15 Nacionālajā Basketbola asociācijā (NBA) aizvadītām sezonām 33 gadus vecais uzbrucējs Treisijs Makgreidijs izlēmis karjeru turpināt Ķīnā un ir tuvu līguma parakstīšanai ar "DoubleStar Eagles" vienību, kura aizvadīto Ķīnas Basketbola asociācijas regulāro turnīru noslēdza 9.vietā.

Makgreidijs, kurš ir septiņu Visu Zvaigžņu spēļu dalībnieks, ar nevienu no NBA vienībām starpsezonā nespēja panākt vienošanos par līguma parakstīšanu, tādēļ jau tuvāko dienu laikā pieredzējušais uzbrucējs parakstīs līgumu ar Ķīnas klubu.

Makgreidijs, tieši pateicoties savam bijušajam komandas biedram Hjūstonas "Rockets" vienībā, ķīniešu milzim Jao Minam, ir kļuvis par ļoti atpazīstamu basketbolistu Ķīnā un pat iemantojis zvaigznes statusu.

Aizvadītajā mēnesī Makgreidijs aizvadīja treniņus ar Sanantonio "Spurs" un Ņujorkas "Knicks" vienībām, tomēr neviena no abām komandām nepiedāvāja uzbrucējam noslēgt līgumu uz nākamo sezonu. Aizvadītajā sezonā T-Mac Atlantas "Hawks" rindās sasniedza karjeras zemākos rādītājus vidēji mačā gūtajos punktos (5,3) un izcīnītajās atlēkušajās bumbās (3,0), kā arī laukumā pavadītajās minūtēs (16,1).

Pēdējo sezonu laikā uzbrucējs, kurš 2002./2003.gada sezonā vidēji mačā atzīmējās ar 32,1 punktu, 6,5 atlēkušajām bumbām un 5,5 rezultatīvām piespēlēm, mocījās ar sāpēm ceļgalos, tādēļ agrāk tik eksplozīvais basketbolists vairs nespēja demonstrēt veiksmīgu sniegumu laukumā.

Jāpiebilst, ka Ķīnas Basketbola asociācijas sezona norisinās līdz martam, tādēļ pastāv iespēja, ka Makgreidijs varētu noslēgt līgumu ar kādu no NBA vienībām pirms nākamā gada izslēgšanas turnīra sākuma.

Izmantotie resursi:
NBA on Yahoo! Sports

  +2 [+] [-]

, 2012-10-09 11:27, pirms 12 gadiem
Pietiks viņam NBA, vairs īsti netur to līmeni. Reiz bija varens spēlētājs...

  +2 [+] [-]

, 2012-10-09 13:30, pirms 12 gadiem
Ķīna, tas ir labi. Biedram drīzāk spīd piedāvājumi no Malaizijas vai Bahreinas!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-09 14:03, pirms 12 gadiem
Leģenda aiziet! Bija prieks skatīties uz T-Mac,kad vēl vesels bija... Nebūtu viņu vajājušas traumas būtu izcīnījis kādu gredzenu kopā ar Yao Hjūstonā. Stulbās traumas

     [+] [-]

, 2012-10-09 17:40, pirms 12 gadiem
Žēl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-09 19:33, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Not 1, not 2, not 3.... yes yes zero!

Viņiem vispār izredzes nebija...
Tad kad dalīja prātaspējas cilvēkiem, tad tev nebija izredzes tikt pie tādām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja