Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grifins nespēj vienoties ar "Knicks" un vairs nekandidē uz darbu klubā

Rolands Eliņš

Grifins nespēj vienoties ar "Knicks" un vairs nekandidē uz darbu klubā
Deivids Grifins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņujorkas “Knicks” nav spējusi vienoties ar bijušo “Cavaliers” ģenerālmenedžeri Deividu Grifinu par viņa vietu klubā, līdz ar to Grifins atteicies tikt izskatīts kā kandidāts uz ģenerālmenedžera vai prezidenta amatu “Knicks” sistēmā.

Šovasar no “Cavaliers” ģenerālmenedžera amata atbrīvotais Deivids Grifins bija ticies ar pašreizējo “Knicks” ģenerālmenedžeri Stīvu Milzu, lai apspriestu pievienošanos “Knicks” vadībai. Pēc Fila Džeksona atlaišanas vakanta kļuvusi kluba prezidenta vieta, un šobrīd klubu vada Milzs.

Tika vēstīts, ka pēc Milza un Grifina tikšanās abas puses esot bijušas gatavas uzsākt sarunas par līguma parakstīšanu. Tika vēstīts, ka Grifins esot bijis ieinteresēts šajā sadarbībā, taču viņš vēlējies līdz ar stāšanos ģenerālmenedžera amatā arī nolīgt pats savu personālu. Liela daļa “Knicks” organizācijā strādājošo ir palikuši darbā vairākus gadus, strādājot vairāku kluba vadītāju pārraudzībā, un ESPN vēstīja, ka klubs, kurš bēdīgi slavens ar savu slikto organizētību, nevēloties šķirties no ierastajiem darbiniekiem.

Līdz sarunām par līgumu Grifins gan nemaz nenonāca, jo viņš neesot spējis vienoties ar “Knicks” arī par to, kāda būs viņa loma komanda, vēsta ESPN. Grifins vēlējies uzņemties pilnu atbildību un rīcības brīvību ar basketbolu saistītos jautājumos, bet “Knicks” tam neesot piekritusi. Nespējot panākt šo principiālo saprašanos, Grifins ir atsaucis savu kandidatūru “Knicks” prezidenta vai ģenerālmenedžera postenim.

“Knicks” vadība iepriekš gan bija sev uzstādījusi par prioritāti savu darbību brīvo aģentu tirgū, nevis jauna GM vai kluba prezidenta nolīgšanu. “Knicks” vārdā šobrīd lēmumus pieņem Milzs, kura pagaidām lielākais solis ir līguma noslēgšanu ar ierobežoto brīvo aģentu Timu Hārdeveju. “Hawks” bija iespēja pielīdzināt “Knicks” piedāvājumu, taču Atlantā 71 miljonu četrās sezonās Hārdevejam neviens nebija noskaņots maksāt. Šo Milza veikto piedāvājumu Hārdevejam ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis aprakstīja šādi: “Lēmums, kas šokēja cilvēkus gan “Knicks” organizācijā, gan ārpus tā.”

Kamēr "Knicks" trīs sezonās pēc kārtas nav guvusi vairāk par 32 uzvarām, netiekot "play-off" tuvumā, Grifins Klīvlendā sagaidīja Lebrona Džeimsa atgriešanos "Cavaliers" sastāvā, vienojās par Kevina Lava iemainīšanu un izveidoja komandu, kas trīsreiz pēc kārtas sasniedza NBA finālu, pirms gada arī kļūstot par čempioni. Grifins arī atbildīgs par iepriekš Eirolīgā strādājošā Deivida Blata nolīgšanu un atlaišanu pusotru gadu vēlāk.

Izmantotie resursi:
Former Cleveland Cavaliers GM David Griffin...

  -1 [+] [-]

, 2017-07-09 23:38, pirms 7 gadiem
Ar KP6 tas ir saskaņots?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-10 00:31, pirms 7 gadiem
Iesīkstējusi komandas vadība un tās darbības principi - tādi secinājumi uzprasās pēc šīs ziņas. Nav gatavi kaut ko kardināli mainīt, tēlaini runājot, "likt jaunu bildi iekšā". Negribētu domāt slikti, bet nelabas aizdomas, ka ar šo gājienu Knicks palaida garām galdu ar 2 dāmām iekšā.

     [+] [-]

, 2017-07-10 00:38, pirms 7 gadiem
Nu bet protams, ka nespēj vienoties. Knicks vadība ir no citas galaktikas

  +3 [+] [-]

, 2017-07-10 01:02, pirms 7 gadiem
Nu pilnīgs sviests... Pilnīga impotence no Knicks puses. Loģiski, ka Grifins nav muļķis - ja strādā, tad ar sevis izvēlētiem cilvēkiem un lai viņam teikšana par visu savu atbildīgo jomu... Kāda tad jēga no viņa, ja tāpat būs kāds, kas neļaus viņam brīvi darboties? Malacis, ka atteicās. Cerams, ka KP ar pietiks prāta laisties no tās vietas prom, kad būs iespēja. Tagad brīvie aģenti vēl mazāk vēlēsies nākt pie viņiem.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-10 01:16, pirms 7 gadiem
Lai Mailzs pats skatās,lai Dolans viņu neizmet no komandas. Grifina doma bija pareiza,lai Knicks mainītos ir jāmaina organizācijā strādājošie pret citiem. Tad varbūt kaut kas mainītos,bet tagad sastāvs ir vājš. Domāju,ka Kristaps pēc līguma gribēs spēlēt kur citur tikai ne Ņujorkā.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-10 06:39, pirms 7 gadiem
Stulbie Knicks, nekad nav patikuši.
-Še jums. -https://youtu.be/srl2Bwh6A3I