Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pipens: "Nežēlojiet Filu Džeksonu"

Andrejs Siliņš

Pipens: "Nežēlojiet Filu Džeksonu"
Fils Džeksons (otrais no labās) pamet Dalasas arēnu un arī profesionālo basketbolu uz visiem laikiem...
Foto: AP/Scanpix

Viens no visu laiku izcilākajiem basketbolistiem Skotijs Pipens pēc Losandželosas "Lakers" izstāšanās no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu turnīra aicināja cilvēkus novērtēt, ko Fils Džeksons savas trenera karjeras laikā paveicis, nevis žēloties par to, cik neveiksmīgi tā noslēgusies.

"Riebjas noskatīties, ka Filam jāaiziet no šīs spēles tādā veidā, bet zināt ko - viņš līdzīgā veidā ir izslēdzis daudzus citus šajā sezonas posmā," sacīja leģendārās Čikāgas "Bulls" komandas uzbrucējs Pipens, kuru slavas gados vadīja tieši Džeksons. "Esmu pārliecināts, ka šī tik un tā ir priecīga diena, jo viņš ir aizvadījis brīnišķīgu karjeru. Esmu priecīgs redzēt, ka tagad viņš varēs darītu ko citu savā dzīvē, ja vien pats vēlēsies. Nedrīkst žēlot Džeksonu. No 20 gadiem, kuros trenējis, 13 reizes ticis finālā. Neko vairāk nemaz nevarētu vēlēties."

Par vienu no galvenajiem kandidātiem uz Džeksona aizstāšanu tiek minēts līdzšinējais asistents Braiens Šo. "Man šī iespēja šķistu pievilcīga," komentēja pats Šo. "Zinu gan, ka šobrīd kluba vadībai jāizvērtē mūsu sastāvs. Šobrīd noteikti ir citi lēmumi, kuri pašreiz ir svarīgāki nekā šis." Lai gan pats speciālists pagaidām plašākus komentārus nesniedz, tieši Šo kandidatūra šķiet viena no reālākajām, jo viņam esot nepieciešamās attiecības un cieņa no komandas līdera Kobe Braienta.

Kluba ģenerālmenedžeris Mičs Kupčaks gan vēl runās ar Džeksonu, taču pats jau publiski izteicies, ka trenera atgriešanās ir diezgan nereāla. "Mēs jau neilgi papļāpājām, un es pateicos viņam par to, ko paveicis šīs organizācijas labā. Ikviens treneris šajā līgā strādā neskaitāmas stundas. Neteikšu,ka viņš dara vēl vairāk, viņš dara tikpat daudz, cik jebkurš cits. Bet viņš ir citādāks. Viņam ir tāda izjūta, kādas, manuprāt, citiem nav."

Fils Džeksons 20 trenera karjeras gados 13 reizes spēlēja finālsērijās, bet izcīnīja 11 titulus, kas ir visu laiku labākais sasniegums.

 +30 [+] [-]

, 2011-05-09 18:59, pirms 13 gadiem
Kur var tādu virsrakstu, var noprast, ka viņš ir jānomelno, neviss jāslavē!!

     [+] [-]

, 2011-05-09 19:01, pirms 13 gadiem
Nezin kas būtu ja šis tomēr sadomātu vēl sezonu aizvadīt

  +5 [+] [-]

, 2011-05-09 19:01, pirms 13 gadiem
Informācija, tāpat kā raksta virsraksts ņemts no autora personīgajiem avotiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2011-05-09 19:07, pirms 13 gadiem
Cilvēks leģenda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-09 19:51, pirms 13 gadiem
kapec vienmer piemin ka vinjs kaa treneris ieguvis 11 gredzenus bet nekad nepielipina klaat ka ari kaa speletajs ieguvis 2??liekas ka ja jau raksta par un ap vinju ka vinjs nu pamet tad pasak kaa ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-09 20:14, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: tāpēc, ka orģinālrakstā šāda infa nva.tulks to vien spēj kā slikti atgremot cita rakstīto
nja tada neliela necienja.vai nu pasaki ka vinjs ir 13kartejs cempions vai ari neraksti vispar(perdon netulko un nekopa)....kads zinatajs-cik sadi tulki sanem naudaa?varbut varam izglabt LV bezdarba limeni piedavajot tulkus par puscenu?

  -2 [+] [-]

, 2011-05-09 20:27, pirms 13 gadiem
rainmaker rakstīja: kapec vienmer piemin ka vinjs kaa treneris ieguvis 11 gredzenus bet nekad nepielipina klaat ka ari kaa speletajs ieguvis 2??liekas ka ja jau raksta par un ap vinju ka vinjs nu pamet tad pasak kaa ir.
Kā spēlētājs viņš spēlēja Freizera/Monro/Lukasa/Rīda ēnā, kā treneris viņš nevienam nav ēna. second to no-one, kaut vai es uzskatu, ka Lerijs Brauns ir visu laiku labākais treneris.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-09 20:50, pirms 13 gadiem
pistol rakstīja: Kā spēlētājs viņš spēlēja Freizera/Monro/Lukasa/Rīda ēnā, kā treneris viņš nevienam nav ēna. second to no-one, kaut vai es uzskatu, ka Lerijs Brauns ir visu laiku labākais treneris.
ena vai ne-ena bet tituli paliek tituli..pareizi?
daudzi slaveni spelmanji nav pat vienu dabujusi bet kads cits kas sez uz benkja Jordana teama dabuja gredzenu utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-10 00:02, pirms 13 gadiem
Virsraksts galigi garam !!

  +1 [+] [-]

, 2011-05-10 08:27, pirms 13 gadiem
mister_negative_2 rakstīja: ja nemaldos SC tulkiem 1ls par rakstu or smthng
Kurš ir tik stulbs, lai pa latu tulkotu rakstus, tulkiem maksā par vārdiem...
Pa latu pat pamtskolnieks neko netulkos...