Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns par ''Warriors'': ''NBA komandas joprojām no mums baidās''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Grīns par ''Warriors'': ''NBA komandas joprojām no mums baidās''
Dreimonds Grīns, Klejs Tompsons un Stefens Karijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas ''Warriors'' spēka uzbrucējs Dreimonds Grīns uzskata, ka komandas joprojām baidās no viņa pārstāvētās vienības.

''Es nedomāju, ka komandas ir pārstājušas no mums baidīties. Viņas no mums baidās. Es spēlēju lielākajā daļā no spēlēm un es jutu šīs bailes no spēlētājiem. Viņi nebija priecīgi un saprata, ka ar mums atkal ir jārēķinās. Viņu bailes pazūd vien brīdī, kad mēs esam savainoti,'' sacīja Grīns.

Goldensteitas klubs sezonu iesāka ar 18 uzvarām 20 mačos un pārsteidza gandrīz katru basketbola līdzjutēju. Iepriekšējā sezonā komanda izkrita no cīņas par titulu pēc divām zaudētām spēlēm ''play-in'' turnīrā. Šosezon klubs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē ar izcīnītu 51 panākumu 80 spēlēs. ''Warriors'' pretiniece ''play-off'' pirmajā kārtā, visticamāk, būs Denveras ''Nuggets''. Dažādu sakritību gadījumā gan tā var būt arī Jūtas ''Jazz''.

Izslēgšanas spēļu atmosfēra Goldensteitai nav sveša. ''Warriors'' iekļuva finālā piecas sezonas pēc kārtas un uzvarēja trijos no tiem. Tas notika periodā no 2015. līdz 2019. gadam.

Kluba lielākais klupšanas akmens ir bijušas nemitīgās traumas pēdējo sezonu gaitā. Komanda vien nesen sagaidīja atpakaļ aizsargu Kleju Tompsonu, kurš laukumā nedevās divas sezonas. Brīdī, kad šosezon atgriezās Dreimonds Grīns, savainojās komandas līderis Stefens Karijs. Līderu trio nav aizvadījis kopā daudz spēles. Saspēles vadītājs gan palīdzēs komandai izslēgšanas spēlēs.

''Ja Tev ir jāspēlē pret komandu, kurai nevar palīdzēt visi tās spēlētāji, tad nav no kā baidīties. Bet brīdī, kad mums gāja izcili un vēl atgriezās Klejs - visi baidījās. Esmu pārliecināts, ka komandas būs pārbijušās, kad izslēgšanas spēlēs laukumā dosies gan Klejs, gan Stefens, gan es. Es par to nešaubos,'' turpināja Grīns.

Sportists norādīja, ka ''Warriors'' tikmēr nebiedē konkurence un neviena no pretiniecēm bailes spēlētājos nerada.

32 gadus vecais basketbolists šosezon laukumā devies 44 mačos, kuros izcēlies ar 7.4 gūtiem punktiem, 7.3 atlēkušajām bumbām, septiņām rezultatīvām piespēlēm, 1.3 pārtvertām bumbām un 1.1 bloķētu metienu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/draymond-g...

     [+] [-]

, 2022-04-09 05:01, pirms 3 gadiem
Grīns cildina savu komandu un tas ir pašsaprotami. Bet ja abi splash bros nemet ap 50% tad Denverai uzvara.