Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kriss Midltons kļūst par vienu no Brisbenas ''Bullets'' īpašniekiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kriss Midltons kļūst par vienu no Brisbenas ''Bullets'' īpašniekiem
Kriss Midltons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Milvoki ''Bucks'' viens no līderiem Kriss Midltons kļuvis par vienu no Austrālijas augstākās līgas komandas Brisbenas ''Bullets'' īpašniekiem. Midltons pievienojies citiem NBA spēlētājiem, kuri pēdējā gada laikā kļuvuši par citu Austrālijas komandu īpašniekiem.

Pēdējā laikā daudzi NBA spēlētāji pievienojušies īpašnieku grupām, lai kļūtu par kādas Austrālijas augstākās līgas komandu īpašniekiem. Tadeuss Jangs, Džons Vols, Viktors Oladipo pēdējā gada laikā kļuvuši par īpašniekiem trijās Austrālijas basketbola vienībās.

Šim sarakstam pievienojies Milvoki ''Bucks'' viens no līderiem Kriss Midltons, kurš kopā ar 12 sezonas NBA spēlējošo Kenjonu Mārtinu un citiem kļūs par Brisbenas ''Bullets'' īpašnieku. Austrālijas līgā ''Bullets'' ar desmit uzvarām un tikpat zaudējumiem ieņem ceturto vietu desmit komandu konkurencē.

''Esmu ļoti priecīgs pievienoties Brisbenas ''Bullets'' īpašnieku vidū. Kopā ar ASV izlasi 2019. gadā aizvadīju spēles Austrālijā un redzēju, cik ļoti šajā valstī mīl basketbolu. Austrālijā basketbols attīstās un ''Bullets'' ir komanda ar lielu potenciālu,'' komentāru pēc kļūšanas par vienu no ''Bullets'' īpašniekiem sniedza Midltons.

Kriss Midltons savu NBA karjeru uzsāka Detroitā, taču par vienu no līgas labākajiem snaiperiem kļuva Milvoki ''Bucks'' rindās. Šosezon basketbolists 50 spēlēs vidēji guvis 20.3 punktus, izcīnījis sešas atlēkušās bumbas un atdevis 5.3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nbl.com.au/news/nba-all-sta...