Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kalipāri: "Vismaz pieci "Kentucky" spēlētāji pieteiksies NBA draftam"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kalipāri: "Vismaz pieci "Kentucky" spēlētāji pieteiksies NBA draftam"
Dakari Džonsons nogriež tīkliņu pēc Kentakī uzvaras "Midwest" reģiona finālā
Foto: AP/Scanpix

NBA drafta kandidātu loku tuvākajā laikā papildinās vairāki Kentakī universitātes spēlētāji. "Kentucky" galvenais treneris Džons Kalipāri prognozē, ka draftam pieteiksies, minimums, pieci "Wildcats" basketbolisti.

Kentakī komanda 2014. un 2015. gadā spēlēja NCAA čempionāta “Četru finālā”. Pērn “mežakaķi” finālā atzina “UConn Huskies” pārākumu, savukārt šosezon pusfinālā netika galā ar “Wisconsin Badgers” vienību.

Zaudējums pret Viskonsinu bija īpaši sāpīgs, jo Kentakī komanda sezonu sāka ar 38 uzvarām pēc kārtas, labojot NCAA rekordu. Pēc zaudējuma kļuva skaidrs, ka vairāki “Kentucky” otrgadnieki komandā nepaliks.

Paredzams, ka ceturtdien draftam oficiāli pieteiksies dvīņu brāļi Endrū un Ārons Herisoni. Par savu nodomu pieteikties NBA jauno spēlētāju atlases ceremonijai pavēstījis arī Dakari Džonsons, taču saraksts ar to nebeidzas.

“Varam zaudēt septiņus puišus,” pirmdien, 6. aprīlī, prognozēja Kalipāri. “Vismaz piecus, taču ļoti iespējams, ka septiņus spēlētājus. Domāju, ka tie būs Karls Entonijs Taunss, dvīņi un Trejs Lailss, kā arī Villijs Kolijs-Štains.”

Sarakstu papildina savainotais Alekss Poitress, Devins Būkers un jau minētais Dakari Džonsons. “Manuprāt, Aleksa savainojums piespiedīs viņu atgriezties pie mums. Taču, ja kāds pateiks, ka gatavs viņu draftā izvēlēties ar 15. vai 16. numuru, viss var mainīties.”

Pēc zaudējuma pret Viskonsinu treneris veica piecas minūtes garas pārrunas ar katru spēlētāju, kurš apsver iespēju pāriet profesionāļa kārtā. Kalipāri uzskata, ka dvīņubrāļi Herisoni var tikt izvēlēti drafta pirmajā kārtā starp 30 perspektīvākajiem spēlētājiem.”

“Pateicu pāris puišiem, ka NBA ir vīru līga. Tā nav bērnu līga. Ja neesi gatavs vīru līgai, labāk atgriezies pie mums.”

NBA jauno spēlētāju atlases ceremonija notiks 25. jūnijā Ņujorkā.

Izmantotie resursi:
Calipari: At least five UK players will enter...

  +2 [+] [-]

, 2015-04-09 18:31, pirms 9 gadiem
Un ļoti iespējams,ka 5 spēlētāji ar tiks izvēlēti starp top30 pirmajā kārtā.

     [+] [-]

, 2015-04-09 20:17, pirms 9 gadiem
Towns,Lails,Kollijs-Steins un visdrīzāk,ka arī Būkers tiks izvēleti pirmājā kartā. Dakari vairāk ir 2rounda chalis. Bet nu par dvīņiem šaubos,lai gan,manuprāt,šamējie ir diez gan underrated. Un par Pointresu jāskatās,kā viņam ar veselību-bet nu fiziskie dotumi čhalim ir iespaidīgi.

     [+] [-]

, 2015-04-09 20:53, pirms 9 gadiem
Amerikā ir tāaaaads bizness, ka pat uz kāpnēm (skatīt raksta attēlu) ir salīmētas entās reklāmas.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-09 21:36, pirms 9 gadiem
Onslovs rakstīja: Amerikā ir tāaaaads bizness, ka pat uz kāpnēm (skatīt raksta attēlu) ir salīmētas entās reklāmas.
Un uz formām pat nav, kā Eirolīgā, ka knapi Nr. redz.