Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kolorādo policija nesāk krimināllietu pret Morantu, nespēlēs vēl vismaz četrās spēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kolorādo policija nesāk krimināllietu pret Morantu, nespēlēs vēl vismaz četrās spēlēs
Dža Morants. Foto: AP/Scanpix

Trešdien Kolorādo štata Glendeilas policija paudusi, ka tā pierādījumu trūkumu dēļ nesāks krimināllietu pret Memfisas ''Grizzlies'' spēlētāju Dža Morantu, kurš kādā no naktsklubiem demonstrējis ieroci. Tikmēr ''Grizzlies'' vēstījusi, ka spēlētājs tās rindās nespēlēs vēl vismaz četros mačos.

Jau ziņots, ka problēmās varētu būt iekūlies Memfisas ''Grizzlies'' līderis Dža Morants, kurš savā ''Instagram'' kontā bija demonstrējis šaujamieroci. Ātri vien uz notikušo reaģēja Memfisas ''Grizzlies'', kas sodīja spēlētāju, un liedza viņam piedalīties nākamajos divos mačos. Savukārt vēlāk kluba galvenais treneris Tailers Dženkinss apgalvoja, ka nav zināms precīzs Moranta atgriešanas laiks ierindā. Pats spēlētājs vēlāk publiski pauda, ka nožēlo savu rīcību un došoties ārstēties. Sociālajos tīklos šīs nedēļas laikā uzvirmojuši arī video ar viņa iespējamo atkarību no alkohola.

Trešdien Kolorādo štata Glendeilas pilsētas policijas departaments atzina, ka neuzsāks krimināllietu pret Morantu. ''Mēs nekonstatējām tādus pierādījumus, kuri ļautu sākt lietu. Jāpiezīmē, ka tajā naktī mēs nesaņēmām zvanu, ka naktsklubā kāds atrodas ar šaujamieroci. Neviens no apmeklētājiem vai kluba darbiniekiem par to arī nesūdzējās. Izmeklēšanas laikā tika konstatēts, ka nevienam cilvēkam netika draudēts un ar to netika šauts.''

''Grizzlies'' uzreiz pēc tam paziņoja, ka Morants nespēlēs vēl vismaz četrās spēlēs. Tas nozīmē, ka viņš nepiedalīsies divās spēlēs pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Dalasas ''Mavericks'', kā arī nespēlēs mačos pret Goldensteitas ''Warriors'' un Maiami ''Heat''. Ātrākais viņš laukumā varētu atgriezties 17. martā, kad Memfisai paredzēta spēle pret vienu no konferences vājākajām vienībām Sanantonio ''Spurs''.

Dža Morants šajā sezonā laukumā devies 53 spēlēs, kurās guvis 27.1 punktu, atdevis 8.2 rezultatīvās piespēles un izcīnījis sešas atlēkušās bumbas zem groziem. ''Grizzlies'' ar izcīnītām 38 uzvarām 64 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. Pēdējos trijos mačos klubs piedzīvojis zaudējumus.

Izmantotie resursi;
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-03-09 14:29, pirms gada
Viss, lieta beigusies. Atrisinājies. Varam izklīst.

     [+] [-]

, 2023-03-09 15:10, pirms gada
Skudriniekss rakstīja: Viss, lieta beigusies. Atrisinājies. Varam izklīst.
Noskaidrots ir tikai tas, ka viņam nedraud ķurmis. Spēkā, joprojām, jautājums, kad viņš spēlēs - pēc tām 4 spēlēm vai nākamsezon.

  +1 [+] [-]

, 2023-03-10 08:24, pirms gada
Šis indivīds ne tikai šobrīd, bet jau gadiem ar savām izdarībām pierāda senu teicienu. Tu vari izdzīt melno no getto. Bet Tu nevari izdzīt getto no melnā. Viņš ir kā iebaidīts suns, kur visu laiku saskata draudus un tādējādi jāveido mākslīga pašapliecināšanās. Jau ar savu jēlo trashtalk un zema intelekta runāšanu pēc spēles bija kaitinošs. Tagad komplektā nāk ieroča vicināšana un bērnu piekaušana… Brīnos kā NBA šo tolerē un tādus kadrus vienkārši nesoda un neizslēdz. Jāsagaida, kad nobliezīs kādu ģērbtuvē zem ripām.

     [+] [-]

, 2023-03-10 10:54, pirms gada
Kamēr nav pierādīts, ka tas bija šaujamierocis - redzams bija šaujamierocim līdzīgs priekšmets.