Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pīrss varēja nokļūt Dalasā, Smits - Bostonā

Pīrss varēja nokļūt Dalasā, Smits - Bostonā
Pols Pīrss
Foto: AFP/Scanpix

Līdz pagājušā mēneša 21. datuma plkst. 22:00 pēc Latvijas laika Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas varēja veikt maiņas. Ik pa laikam parādās ziņas par to, kādas maiņas varēja notikt, taču nenotika. Pastāvēja iespēja, ka Pols Pīrss tiktu aizmainīts uz Dalasas "Mavericks".

Neilgi pirms maiņu termiņa beigām savstarpējās sarunas veica Bostonas "Celtics", Dalasas "Mavericks" un Atlantas "Hawks". Ja maiņas darījums būtu noticis starp šīm komandām, tad uz Dalasu pārceltos Pols Pīrss un "Hawks" drafta izvēle, Bostona iegūtu Džošu Smitu, bet Atlantas īpašumā nonāktu Džajs Krouders, Brendans Vraits, Dantejs Džounss, Bostonas un Atlantas drafta izvēles.

Galavārds šajā darījumā piederēja "Celtics" ģenerālmenedžerim Denijam Eindžam, kurš nevēlējās atdot komandas pirmās kārtas drafta tiesības, tāpēc maiņas darījums nenotika. Tā vietā "Celtics" veica maiņu ar Vašingtonas "Wizards", kā rezultātā tika iegūts Džordans Kroufords, bet pretī tika atdoti Leandro Barbosa un Džeisons Kolinss.

Tieši "Celtics" un "Hawks" aizvadītajā naktī tikās savā starpā. Mačam nonākot līdz pagarinājumam, uzvaru ar 107:102 izcīnīja Bostonas vienība. Pols Pīrss guva 27 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un tikpat reižu rezultatīvi asistēja, bet Džošs Smits pretinieku labā guva 32 punktus, atdeva deviņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas.

Aizvadot 18 spēles bez savainotā Ražana Rondo, "Celtics" ir izcīnījusi jau 14 uzvaras. Pateicoties aizvadītās nakts uzvarai pār Atlantu, Bostona ir atbīdījusi "Hawks" uz septīto vietu, bet pati pakāpusies uz sesto.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Sports - Sports News, Scores, Rumors,...

  +4 [+] [-]

, 2013-03-09 18:45, pirms 12 gadiem
c`moon Pīrss ir frančīzes spēlētājs, visu mūžu spēlējis Bostonā un tur arī beigs spēlēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-09 19:42, pirms 12 gadiem
Kādas muļķības ?! Pīrss ir forever Ķelts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-09 20:31, pirms 12 gadiem
Well...Kas kuram ir svarītgs tā teikt.Ir fani kam pirmā vietā ir komanda,grib lai komanda iet uz augšu un cīnās par gredzeniem.Ir fani kam ir savrīga komanda bet tik pat svarīgi kādi noteikti spēlētāji.Ne velti Bostonas GM ir zināms kā riskētājs un ir gatavs veikt lielas maiņas.Šajā gadijumā pat Pīrss nav bijis šķērslis bet gan drafta izvēle.Komandas ka Bostona un Lakers ar to ir izsenis slavenas-pirmā vietā komanda..pēc tām noteikti spēlētāji...

  +2 [+] [-]

, 2013-03-09 21:57, pirms 12 gadiem
No uzrakstītā izriet, ka, ja no Bostonas netiktu prasīta pirmās kārtas drafta izvēle, tad maiņa būtu notikusi un Eindžam būtu pie kājas, ka Pīrsa vairs nav.

     [+] [-]

, 2013-03-10 09:33, pirms 12 gadiem
Ričiņ, pastāsti vēl mums, kā būtu notikušas maiņas 1997.gadā....Mums tas tik ļoti interesē. Tu esi labākais autors šajā portālā.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-11 00:16, pirms 12 gadiem
Pīrs nekad nepāries citur, nu nebūs.