Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards pēc ''Clippers'' zaudējuma: ''Trešā ceturtdaļa bija briesmīga''

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Lenards pēc ''Clippers'' zaudējuma: ''Trešā ceturtdaļa bija briesmīga''
Pols Džordžs un Kavai Lenards. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītajā naktī Losandželosas ''Clippers'' pamanījās izsēt 22 punktu pārsvaru un zaudēja Goldensteitas ''Warriors'' ar 105:115. Kluba līderi Kavai Lenards un Pols Džordžs sniedza savus komentārus par piedzīvoto neveiksmi.

Nepilnas trīs minūtes līdz trešās ceturtdaļas beigām Losandželosas komanda bija vadībā ar 85:63, taču beigās piekāpās ''Warriors'', kuras rindās kārtējo izcilo spēli aizvadīja Stefens Karijs, gūstot 38 punktus un izdalot 11 piespēles (iemeta 9 tālmetienus), kamēr ''Clippers'' nometnē rezultatīvākie bija Pols Džordžs ar 25 punktiem un Kavai Lenards ar 24. ESPN statistika liecina, ka Tairona Lū vadītajai vienībai šajā sezonā nācies zaudēt astoņās spēlēs, kurās iekrāts vismaz 15 punktu pārsvars.

''Mums ir diezgan ievērojami jāmainās,'' sacīja Lenards, noskatoties, kā pretinieku līderis Karijs trešajā ceturtdaļā gūst 19 no visiem 38 punktiem mačā, ''mums tas ir jāmaina, ir jākļūst labākiem.'' Lenardam tika vaicāts, kādas sarunas notikušas komandas ģērbtuvē, uz ko basketbolists atbildēja, ka tādas lietas nevēlas atklāt.

"Trešā ceturtdaļa bija briesmīga, ja runājam par mūsu aizsardzību," turpināja Lenards. "Viņiem bija daudz brīvu metienu, jo neviens nestājās ceļā. Karijam bija dažas tādas izdevības.''

Kad Goldensteita veica izrāvienu, ''Clippers'' kļūdījās kopumā 11 reizes, un arī uzbrukums bija gana nepārliecinošs. Atbildot uz jautājumu, vai pēc piektdienas sakāves komandā bijušas ilgas sarunas, cits Losandželosas kluba līderis Pols Džordžs sacīja, ka viņš un viņa komandas biedri viens otru cenšas papildināt: "Mēs vienkārši vēlamies būt izcila komanda, gribam viens otram palīdzēt. Mums jākļūst labākiem un pie tā strādāsim. Tas bija komandas zaudējums. Es domāju, ir labi, ka kaut kas šāds komandai notiek sezonas sākumā," piebilda Džordžs. "Patiesībā vienībai jākļūst labākai, aizsargājot savu grozu."

Losandželosas ''Clippers'' sezonu iesākusi ar sešām uzvarām desmit spēlēs, atrodoties Rietumu konferences otrajā vietā, kamēr Zelta štata komanda ar piecām uzvarām deviņos mačos ierindojas piektajā vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...