Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dvaits Hovards pamet NBA un dosies spēlēt uz Taivānu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dvaits Hovards pamet NBA un dosies spēlēt uz Taivānu
Dvaits Hovards. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

36 gadus vecais Dvaits Hovards, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Losandželosas "Lakers", bet jaunās sezonas ievadā bija brīvais aģents, pavēstījis par pievienošanos Taivānas klubam "Taoyuan Leopards".

Dvaits Hovards, kurš decembrī atzīmēs 37. dzimšanas dienu, NBA karjeras 18 sezonās pārstāvējis septiņas komandas. Pirmos astoņus gadus viņš pavadīja Orlando "Magic" rindās, kas viņu 2004. gadā draftēja ar pirmo numuru. Turpmākajās desmit sezonās Hovards nomainīja sešas komandas.

Par viņa pēdējo pieturu kļuva Losandželosas "Lakers", atgriežoties komandā, ar kuru 2020. gadā izdevās kļūt par čempionu. Pagājušajā sezonā Hovards 60 spēlēs, vidēji laukumā pavadot 16 minūtes, atzīmējās ar 6,2 punktiem un 5,9 atlēkušajām bumbām.

"Esmu ļoti priecīgs, nevaru sagaidīt lidmašīnas nosēšanos Taivānā un brīdi, kad varēšu sākt spēlēt. Ieradīšos ar atplestām rokām, lieliem apskāvieniem un lieliem smaidiem," pavēstīja Hovards. Viņa jaunā komanda spēlē Taivānas T1 līgā, ko veido sešas komandas. Tās rindās ir vēl divi amerikāņi, kuri spēlējuši NBA – Dejonta Deiviss un Trojs Viljamss.

Tiesa, viņu pieredze nesniedzas tālāk par 107 spēlēm, kamēr Hovards NBA aizvadījis vairāk nekā 1200 mačus, astoņas reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē, piecas reizes pēc kārtas iekļauts sezonas simboliskajā izlasē, trīs reizes pēc kārtas atzīts par labāko aizsardzības spēlētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-11-08 11:22, pirms gada
Vai tiešām Taivānā piedāvā vairāk naudas un komforta, nekā Eirolīgā?

     [+] [-]

, 2022-11-08 11:38, pirms gada
kad pird tik daudz, ka līgai jāievieš likums par peršanas aizliegumu.

     [+] [-]

, 2022-11-08 12:29, pirms gada
6 komandas visā līgā. Ideāli. Nedēļā viena spēle treniņu režīmā, nekādu garu pārbraucienu, un vēl naudu maksā.