Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Šakils O'Nīls: ''Varēju rīkoties kā Durents un pievienoties ''Bulls'', lai spēlētu ar Džordanu''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Šakils O'Nīls: ''Varēju rīkoties kā Durents un pievienoties ''Bulls'', lai spēlētu ar Džordanu''
Šakils O'Nīls. Foto: PA Images / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) bijušais spēlētājs un tagadējais analītiķis Šakils O'Nīls joprojām nespēj sagremot faktu, ka Kevins Durents pēc 2015./2016. gada sezonas pameta Oklahomsitijas ''Thunder''. Asi komentāri Durenta virzienā fiksēti ''The Big Dye Lie'' podkāstā.

''Kad Durents spēlēja ''Thunder'', visa komanda pret viņu attiecās kā pret autobusa šoferi. Viņam bija spēlētāji jānogādā galapunktā, taču viņam tas neizdevās. Bija tikai loģiski, ka līdzjutēji pēcāk bija sašutuši par to, ka viņš pievienojās komandai, kura Oklahomsitiju izslēdza no turnīra. Sportā ir nepieciešama konkurence,'' sacīja Šakils.

Durents toreiz pameta deviņus gadus pārstāvēto vienību, lai pievienotos tiešajai pretiniecei un čempionei Goldensteitas ''Warriors''. Lai gan sportists tika nosodīts par šādu lēmumu, trīs gadu laikā viņš tika pie diviem čempiones tituliem un divām fināla vērtīgākā spēlētāja balvām.

Lai gan ir pagājušas jau gandrīz piecas pilnas sezonas, mediju, sportistu un analītiķu dusmas ir norimušas vien nedaudz. Tieši O'Nīls ir viens no analītiķiem, kurš bieži vien mīl atgriezt gaismā šo tēmu.

''Varēju rīkoties kā viņš. Būtu pievienojies Čikāgas ''Bulls'' un apvienojies ar Maiklu Džordanu un Skotiju Pipenu. Pēc tam būtu viņus pametis, lai spēlētu dzimtajā San Antonio, kur pārstāvētu ''Spurs''. Bet es tā negribēju un nedarīju, jo pats ļoti gribēju pieveikt visus šos vīrus,'' turpināja bijušais basketbolists un tagadējais NBA analītiķis.

Pats O'Nīls NBA pavadīja 19 sezonas, kuru laikā pārstāvēja sešas komandas. Centra pozīcijā spēlējošais basketbolists astoņas sezonas pavadīja Losandželosas ''Lakers'' rindās, spēlējot kopā ar Kobe Braientu un izcīnot trīs čempiones titulus.

Bijušais basketbolists minēja, ka Durentam bija krietni vieglāk spēlēt Goldensteitā. Aizsargiem bija jāsedz arī Stefens Karijs un Klejs Tompsons, kamēr Oklahomsitijas rindās tādas brīvības nebija. O'Nīls arī pieminēja, ka noteikti būtu pievienojies buļļiem, ja vien būtu zinājis, ka 90. gadus ir pilnībā pieņemami pievienoties superkomandai.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/shaq-would...

  -1 [+] [-]

, 2022-06-08 18:03, pirms 2 gadiem
Nē, Šak, tev interesēja piķis.

     [+] [-]

, 2022-06-08 20:26, pirms 2 gadiem
Taisnība ir. Orlando vēlme nemaksāt Shakam max ir viens no glupakajiem nba gm lēmumiem vēsturē