Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karls un Holinss varētu apmainīties komandām?

Karls un Holinss varētu apmainīties komandām?
Memfisas "Grizzlies" galvenais treneris Laionels Holinss
Foto: AP/Scanpix

ASV medijos parādījusies informācija, ka bijušais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Denveras "Nuggets" treneris Džordžs Karls veic pārrunas ar Memfisas "Grizzlies" vienību, savukārt par pašreizējo "Grizzlies" galveno treneri Laionelu Holinsu, kuram ar klubu ir spēkā līgums līdz 30.jūnijam, ironiskā kārtā interesi izrāda bijusī Karla darba vieta - "Nuggets" vienība.

"USA Today" no diviem avotiem, kuri vēlējās palikt anonīmi, ieguvusi informāciju, ka Memfisas "Grizzlies" pārstāvji sarunas ar aizvadītās NBA regulārās sezonas labāko treneri Džordžu Karlu uzsākuši uzreiz pēc tam, kad "Nuggets" pārtraukusi sadarbību ar treneri.

Džordžam Karlam 2012./13.gada sezona izvērtās par vienu no labākajām karjerā, kurā viņš "Nuggets” komandu aizveda līdz 57 uzvarām (kluba rekords) un trešajai vietai konferencē. Tiesa, "play-off" pirmajā kārtā sekoja zaudējums Goldensteitas „Warriors” vienībai.

Tikmēr Memfisas klubs Holinsam atļāvis veikt sarunas ar jebkuru NBA klubu, lai arī viņam ir spēkā līgums ar klubu līdz 30.jūnijam. Pēc tam, kad "Grizzlies" Holinsam deva zaļo gaismu sarunām ar citām vienībām, publiskajā telpā parādījās runas, ka klubs, visticamāk, nepagarinās līgumu ar treneri, kurš komandu šosezon aizveda līdz Rietumu konferences finālam. Taču arī pašlaik joprojām pastāv iespēja, ka Holinss varētu turpināt darbu pie Memfisas kluba stūres, jo abas puses turpina sarunas.

"Nuggets" nav vienīgā vienība, kura izrāda interesi par Holinsu, jo arī Losandželosas "Clippers" kluba vadības redzeslokā ir nonācis pašreizējais Memfisas treneris. Atgādināsim, ka "Clippers" pagājušajā mēnesī no darba atbrīvoja bijušo treneri Viniju del Negro.

Braiens Šo tiek minēts kā vēl viens reāls kandidāts uz "Nuggets" galvenā trenera amatu. Indiānas "Pacers" galvenā trenera palīga vārds šovasar tiek bieži piesaukts NBA klubu gaiteņos, jo viņš ir arī viens no galvenajiem kandidātiem uz "Clippers" galvenā trenera amatu.

Izmantotie resursi:
Sports News: Stories, Scores & Stats for...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-08 18:42, pirms 11 gadiem
Kas normāls? CP3 pacēla to komandu. Bez viņa maini trenerus kā gribi, nekas nesanāks.

Jautājums valodniekiem? Iepriekšējos rakstos bija Braens, tadad Braiens. Kur taisnība?